J2US: Η έντονη συγκίνηση του Ανδρέα Μικρούτσικου με το τηλεφώνημα της Σοφίας Βόσσου

Το J2US επέστρεψε στις οθόνες μας με ιδιαίτερα χορευτικά και άκρως ανεβασμένη διάθεση!

Σήμερα (19/12), ο Νίκος Κοκλώνης έχει ετοιμάσει μια βραδιά με άρωμα 80’s για τους διαγωνιζόμενους, ενώ η αποψινή καλεσμένη είναι η Καίτη Γαρμπή.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής του μουσικού show του OPEN έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο, αφού τραγούδησε στο πλατό του J2US το τραγούδι «Το κάτι», παρέα με την Καίτη Γαρμπή. Έπειτα η γνωστή τραγουδίστρια ερμήνευσε μόνη της κι άλλες γνωστές της επιτυχίες.

Δείτε ΕΔΩ την φαντασμαγορική έναρξη!

Μετά την εμφάνιση

της Καίτης Γαρμπή εμφανίστηκε επάνω στην σκηνή και ο… Ανδρέας Μικρούτσικος!

Ο γνωστός παρουσιαστής ανέβηκε στη σκηνή με τη συνοδεία πιάνου και ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια που έχει υπογράψει ο ίδιος. Η εμφάνισή του, μάλιστα, συγκίνησε τους κριτές του show, αλλά και τους παρευρισκόμενους στο πλατό.

Μόλις τελείωσε με την εμφάνισή του, ο Νίκος Κοκλώνης ανέβηκε στη σκηνή για τον υποδεχτεί και επίσημα. O παρουσιαστής του show είχε ετοιμάσει ωστόσο και μία πολύ ευχάριστη έκπληξη για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Μετά την εμφάνισή του, λοιπόν, στην τηλεφωνική γραμμή βγήκε η καλή του φίλη Σοφία Βόσσου.

Οι δυο τους ήταν αρκετά συγκινημένοι και ερμήνευσαν μαζί on air ένα από τα πιο γνωστά κομμάτια της τραγουδίστριας, «Το φιλαράκι».

Στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος ευχαρίστησε την Σοφία Βόσσου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι πολύ καλά η Σοφία στην υγεία της, θα περάσουμε τα Χριστούγεννα μαζί. Μου στέκεται μια ζωή. Πέρασα μια δύσκολη περιπέτεια η Σοφία ήταν εκεί, με πήρε σπίτι της με ντάντεψε, μετά την ντάντεψα εγώ. Είμαστε δυο άνθρωποι και για τα εύκολα και για τα δύσκολα, για τα πάντα. Αυτό θα συνεχίσει μια ζωή».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εμφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικο και το τηλεφώνημα της Σοφίας Βόσσου:

Διαβάστε περισσότερα:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Εμφανίστηκε στο J2US και τραγούδησε live – Η πρόταση που του έκανε ο Νίκος Κοκλώνης on air

J2US: Δείτε την φαντασμαγορική έναρξη του show με την Καίτη Γαρμπή και τον Νίκο Κοκλώνη!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Snik: Δείτε τους για πρώτη φορά μαζί να δίνουν συμβουλές σχέσης!

Keywords
Τυχαία Θέματα