J2US: Ο Τρύφωνας Σαμαράς στον Νίκο Κοκλώνη για την καλή βαθμολογία που έλαβε – «Τους “λάδωσες” εσύ;»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μαζί με την παρτενέρ του και αγαπημένη τραγουδίστρια, Χαρά Βέρρα, τραγούδησε στο δεύτερο επεισόδιο του J2US (2/5) το τραγούδι «Βγάλε το μαντήλι».

Ο γνωστός κομμωτής έκανε μία αρκετά εκκεντρική εμφάνιση η οποία δίχασε την κριτική επιτροπή. Έκανε τα μαλλιά του ράστα και επέλεξε να φορέσει… φουστανέλα!

Δείτε την εμφάνιση του ΕΔΩ!

Η Δέσποινα Βανδή ενοχλήθηκε ιδιαίτερα με αυτή του την επιλογή και φάνηκε όταν

έφτασε η ώρα της κριτικής της.  Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια τόνισε πως δεν είναι ωραίο να διακωμωδούμε ένα σύμβολο του ελληνισμού όπως είναι η φουστανέλα.

«Είναι σαν να τραγουδάει παραδοσιακό ο Bob Marley», είπε αρχικά, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε πως «θεωρώ ότι αυτά είναι τα κατάλοιπα της καραντίνας. Είναι σαν να ‘ ναι Φλεβάρης (απόκριες), είσαι κάπου καλεσμένος και δεν ξέρεις τι ακριβώς να ντυθείς. Από που να ξεκινήσω… Τρύφωνα σε συμπαθώ πολύ και το ξέρεις! Αυτή τη φορά όλο αυτό που είδα δεν το βρίσκω τόσο χαριτωμένο».

Μάλιστα η ίδια τόνισε πως όλο αυτό που έκανε ο Τρύφωνας Σαμαράς δεν ταιριάζει στην αισθητική της και πως καλό θα ήταν να μην το ξανά κάνει όταν “ακουμπά” την παράδοση γιατί έχει μία ιδιαίτερη ευαισθησία ως προς την ελληνική μουσική και την παραδοσιακή.

Από την άλλη, ο Σταμάτης Φασουλής συμπλήρωσε: «Να τραγουδήσεις σωστά τουλάχιστον, να μάθεις τους στίχους, να κάνεις περισσότερες πρόβες. Τώρα μιλάω εγώ, άστο εσύ. Τον έχεις πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ, δεν έμαθες καν τις δύο βασικές νότες. Τι έμαθες; Σκ@τ@ τα έκανες. Για σοβάρεψε λίγο για να γίνεις πιο χαριτωμένος. Καίγεσαι πια, ξεπερνάς το “χαριτωμένο”».

Το επόμενο πρωί (3/5), λοιπόν, ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και σχολίασε όλα όσα άκουσε στο χθεσινό live του J2US από την κριτική επιτροπή, ενώ μάλιστα δεν έκρυψε την ενόχλησή του.

«Για την εμφάνιση, μου κάνουν κάποιες προτάσεις και επιλέγω ανάμεσα από αυτές… Το τραγούδι που είπαμε δεν είναι παραδοσιακό. Είναι καινούργιο, μέχρι δέκα χρόνων. Οπότε δεν ισχύουν και όλα αυτά που είπαν ότι πάω να κατατροπώσω την παράδοση, απλώς επειδή ήταν ένα τραγούδι τέτοιου στυλ είπα να κάνω κάτι που να ταιριάζει με το ύφος αυτό…. Δε μου άρεσε αυτός ο υπαινιγμός για την παράδοση και ότι δεν υπερασπίζομαι τις ρίζες μας και ότι πάω να κοροϊδέψω…. Με μαλώνουν λες και ξεκινάω τώρα καριέρα και πάω να γίνω τραγουδιστής. Το καταλαβαίνω ότι δεν τραγούδησα. Μόλις ανέβηκα εκεί πάνω τα έχασα, ενώ είχα κάνει τις πρόβες μου δεν είχαμε και πολύ επαφή με τη Χαρά τόσο καιρό… Μετά μου είπε και ο Σταμάτης Φασουλής και η Δέσποινα Βανδή μου είπαν ότι δεν τα είπαν για κακό και ότι τα είπαν για καλό μου. Τους ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις αλλά αυτό για την παράδοση ήταν λίγο άκομψο, με κάνανε να θέλω να φύγω και δεν ξέρω και αν θα συνεχίσω το show. Ωραίες οι παρατηρήσεις αλλά όχι να σε προσβάλλουν έτσι. Το σκέφτομαι αρκετά. Θέλω να μιλήσω και με την παραγωγή σήμερα και να δω αν θα συνεχίσω», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε!

Χθες το βράδυ (9/5) είδαμε κανονικά τον Τρύφωνα Σαμαρά στο 3ο live του show καθώς αποφάσισε να μείνει και να το παλέψει, αφήνοντας πίσω τα σχόλια που τον πίκραναν.

Μαζί με την παρτενέρ του, Χαρά Βέρα, τραγούδησαν το κομμάτι «Είναι φάση το αγόρι» σε μουσική του Γιώργου Θεοδοσιάδη και στίχους του Γιάννη Δαλιανίδη.

Το ζευγάρι εντυπωσίασε τους κριτές, αφού όπως όλοι είπαν ο γνωστός κομμωτής ήταν καλύτερος από κάθε άλλη φορά και η προσπάθειά του φάνηκε επί σκηνής.

Η Μαρία Μπακοδήμου τόνισε πως «αυτό που μου αρέσει σε σένα είναι ότι μπορεί να “κακιώνεις” αλλά το κάνεις σαν παιδί», με τον Τρύφωνα να λέει πως «δεν κρατάω κακία. Την Δέσποινα την αγαπάω. Δεν είναι ότι δεν την αγαπάω και δεν την συμπαθώ. Την αγαπάω και την σέβομαι πάρα πολύ. Δεν κρατάω σε κανέναν κακία. Απλώς ήταν η άτυχη στιγμή της προηγούμενης φοράς».

Από την άλλη, η Δέσποινα Βανδή του είπε πως «δεν υπήρξε κόντρα από μεριάς μου. Καμία κόντρα. Υπήρξε μία άποψη πάνω σε αυτό που είδα την προηγούμενη φορά. Αυτό που βλέπω αυτή τη στιγμή μου αρέσει πάρα πολύ. Μου άρεσε όλο. Μου άρεσε πραγματικά και θέλω πάντα να σε βλέπω έτσι… να το διασκεδάζεις! Είσαι κούκλος σήμερα! Αυτό το γινάτι που έχεις στο πρόσωπό σου, το οποίο δεν ξέρω πόσο το εννοείς ή όχι, συνεχίζω και το βρίσκω χαριτωμένο. Θέλω να σε βλέπω πάντα έτσι».

Ο Τρύφωνας Σαμαράς απάντησε στα σχόλια της Δέσποινας Βανδή λέγοντας πως «και την άλλη φορά έτσι το ξεκίνησα. Δηλαδή ήθελα να κάνω αυτό το styling, δεν το έκανα για κακό», ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε την φράση «περασμένα ξεχασμένα».

Τέλος, την ώρα της βαθμολογίας το μουσικό ζευγάρι έλαβε 7 βαθμούς από τον κάθε κριτή, με τον Τρύφωνα Σαμαρά να κοιτάει τον Νίκο Κοκλώνη και να του λέει χιουμοριστικά «Τους λάδωσες εσύ…».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εμφάνιση του ζευγαριού και όλα όσα ειπώθηκαν:

Διαβάστε περισσότερα:

J2US: Ένταση μεταξύ της Δέσποινας Βανδή και της Άσπας Τσίνα – Η παρέμβαση της Μαρίας Μπακοδήμου!

J2US: Το “ακατάλληλο” tweet κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της Νικολέττας Καρρά!

Νίκος Αλιάγας: H συγκινητική ανάρτηση του για τη συμπλήρωση δυο χρόνων από τον θάνατο του πατέρα του

Keywords
Τυχαία Θέματα