J2US: Τα δυο ζευγάρια που αποχώρησαν από το 11ο live -Βίντεο

Το βράδυ του Σαββάτου (18/12), το J2US επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Και αυτή τη φορά, οι εναπομείναντες παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να εντυπωσιάσουν το τηλεοπτικό κοινό και την κριτική επιτροπή.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό το περασμένο Σάββατο (10/12), στο τέλος αυτού του live δυο ζευγάρια έπρεπε να αποχωρήσουν οριστικά.

Τελικά, η Άντζελα

Δημητρίου με τον Παύλο Σταματόπουλο και η Μπέσσυ Αργυράκη με τον Τόλη Παπαδημητρίου ήταν τα δύο ζευγάρια που αποχώρησαν λίγο τον μεγάλο τελικό του φαντασμαγορικού show.

«Ήταν υπέροχο μουσικό ταξίδι, ακούγοντας τις κριτικές καταφέραμε και φτάσαμε ως εδώ», ήταν τα πρώτα λόγια της Μπέσσυς Αργυράκη κατά την αποχώρησή της.

Και η Άντζελα Δημητρίου ανέφερε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, στην ορχήστρα, στα κορίτσια που μας βοηθάνε. Νίκο, είσαι ένας και μοναδικός, βοηθάς τον κόσμο, με όποιον τρόπο μπορείς. Συγχαρητήρια για όλο αυτό το show. Το χάρηκα, σας εύχομαι να είστε πάντα καλά και να ξέρετε… Μέρα χωρίς χαμόγελο είναι χαμένη μέρα. Πάντα να χαμογελάτε».

Διαβάστε επίσης:

«Ψυχολογικά»: Το νέο τρυφερό single του Στέφανου Πιτσίνιαγκα

Περικλής Κονδυλάτος για Εύα Καϊλή: «Υποχρέωσή μας να την στηρίξουμε ως Ελληνίδα»

Βρισηίδα Ανδριώτου: Απαντά σε δημοσιογράφο που υποστήριξε ότι θα χωρίσει από τον Μαρτίκα -«Βρε ουστ! Αν θέλει ας χωρίσει αυτός»

Keywords
Τυχαία Θέματα