James Καφετζής για Τριαντάφυλλο: «Δεν πιστεύω ότι τα 5.000 ευρώ είναι δελεαστικό ποσό για εκείνο» – Η αποκάλυψη για το «Survivor All Star»

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» συνάντησαν τον James Καφετζή η κάμερα του «Mega Καλημέρα» και η Βασιλική Μπασιούρη.

Ο πρώην παίκτης που είχε προκαλέσει αίσθηση μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor, μίλησε για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μπαίνει στο «All Star», αλλά για την αμοιβή που ζητά ο Τριαντάφυλλος προκειμένου να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο.

«Δεν έχω ιδέα τι

θα γίνει με το Survivor, δεν πάω στο Survivor. Υπήρχαν άνθρωποι που μου στέλνανε σε παρακαλώ μην μπεις έχουν ανέβει οι τιμές στα καύσιμα, στα ξύλα στα πάντα, άλλοι μου έλεγαν μπες να γίνει χαμός. Δεν υπάρχει περίπτωση έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμένα. Πιο πιθανό είναι να με δείτε στην Αυστραλία με τον Τριαντάφυλλο την άλλη βδομάδα, παρά στο Survivor», είπε αρχικά ο νεαρός επιχειρηματίας.

Όσο για τη δήλωση που είχε κάνει, στην οποία είχε αναφέρει πως θα πήγαινε στο Survivor μόνο αν έπαιρνε 100 ευρώ παραπάνω από τον Τριαντάφυλλο, ο James Καφετζής ξεκαθάρισε ότι «αυτό το είχα πει σε χαβαλέ με τον Τριαντάφυλλο, αλλά ούτε εκείνος θα πάει οπότε ναι. Δεν πάω χωρίς τον Τριαντάφυλλο σε καμία περίπτωση».

Για τα παραπάνω χρήματα που ζητά ο τραγουδιστής για να επιστρέψει πίσω στον στίβο μάχης, συμπλήρωσε: «Δεν πιστεύω ότι τα 5.000 ευρώ είναι δελεαστικό ποσό για τον Τριαντάφυλλο, αφού την προηγούμενη χρονιά είχε πάει με 5.500€ και για να πάει δεύτερη φορά να περάσει αυτό το λούκι, θα έπρεπε να πάρει ακόμα περισσότερο».

Διαβάστε ακόμα:

Σοφία Αλιμπέρτη: «Μεγαλώνω και φοβάμαι να είμαι μόνη»

Κατερίνα Στικούδη: Απαντάει στις φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος -«Θέλω να κάνω μια σοβαρή ανακοίνωση»

The Voice: Επιστρέφει με τα Knockouts – Αυτοί θα είναι οι guest coaches

Keywords
Τυχαία Θέματα