Jennifer Lopez -Ben Affleck: Η απουσία της κόρης του ηθοποιού από τον γάμο και το ταξίδι του μέλιτος στο Παρίσι

Το απόγευμα του Σαββάτου 16/7, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν στο Los Angeles! To ερωτευμένο ζευγάρι πήρε άδεια γάμου στην κομητεία Clark της Nevada και οι δυο τους ήθελαν να κρατήσουν το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, η λατίνα star και ο ηθοποιός βρίσκονται από χθες (21/7) στο Παρίσι, καθώς αυτό είναι το μέρος που επέλεξαν να περάσουν το ταξίδι του μέλιτος.

Σύμφωνα με

όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα από τα ξένα μέσα ενημέρωσης για τον γάμο του ερωτευμένου ζευγαριού, η 16χρονη κόρη του ηθοποιού, Violet, δεν έδωσε το παρών στον γάμο του μπαμπά της, προς ένδειξη σεβασμού στη μητέρα της, Jennifer Garner.

Η απουσία της κόρης του ηθοποιού ήταν αυτή που προξένησε τη μεγαλύτερη εντύπωση στα ξένα media. Κι αυτό γιατί, όπως είπε πηγή σε σχετικό δημοσίευμα «έμεινε σπίτι γιατί είναι τρομερά πιστή στη μαμά της».

Από την άλλη, κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου επεισοδίου της εκπομπής «The View», η παρουσιάστρια, Sunny Hostin, αποκάλυψε ότι η μητέρα της τραγουδίστριας, Guadalupe, πίστευε ότι η κόρη της και ο Affleck θα ήταν ξανά μαζί.

«Δεν εξεπλάγην γιατί ο Ben είναι η αληθινή της αγάπη, οπότε ήξερα ότι θα ξαναβρεθούν. Ήξερα ότι ήταν ερωτευμένοι. Μίλησα με τη μητέρα της Jennifer Lopez  Η Lupe έλεγε πάντα ότι ο Ben είναι η αληθινή της αγάπη. Ξέρω ότι αυτό θα κρατήσει για πάντα και θα ζήσουν ευτυχισμένοι για πάντα, και γι’ αυτό πήρε το επίθετό του. Τον αγαπάει. Έπρεπε να τον είχε παντρευτεί την πρώτη φορά».

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Λεοντίτση: Παντρεύεται σήμερα με τον Τόλη Χριστοφοράκη

Πάνος Νάτσης: Η ανάρτηση της συντρόφου του, Διονυσίας, για τους έξι μήνες από τον θάνατό του

Στάθης Σχίζας: Το τρυφερό στιγμιότυπο με την κόρη του, Χρύσα

Keywords
Τυχαία Θέματα