Josephine: Η σπάνια αναφορά στη σχέση της με τον Νίνο

Η Josephine και ο Νίνο εδώ και μερικούς μήνες διατηρούν δεσμό και δεν κρύβουν τον έρωτά τους!

Μάλιστα, πριν από λίγες εβδομάδες η τραγουδίστρια δημοσίευσε για πρώτη φορά κοινή φωτογραφία με τον αγαπημένο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην εν λόγω φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, βλέπουμε τη Josephine να ποζάρει με τον σύντροφό της μέσα

στη θάλασσα, χαμογελώντας στον φωτογραφικό φακό.

Οι on camera δηλώσεις της Josephine για τη σχέση της με τον Νίνο

Το βράδυ της Τρίτης (12/9), οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τη Josephine σε βραδινή έξοδό της και η ίδια ρωτήθηκε για το δεσμό της με τον Νίνο.

«Δόξα τω Θεό, είμαι πάρα πάρα πολύ καλά! Δεν κρυβόμουν ποτέ, ούτε κρύβομαι. Όταν είναι κάτι που ισχύει και που νιώθω ότι είμαι καλά με αυτό, δεν έχω πρόβλημα. Είμαι πολύ καλά», είπε χαρακτηριστικά η Josephine.

«Ζω μια όμορφη περίοδο γενικότερα. Δεν κρατώ κάτι κρυφό, απλώς πλέον θεωρώ ότι δεν αφορούν, δεν ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τον κόσμο αυτά τα θέματα. Βέβαια, ξαφνιάστηκα που κάποιοι μίλησαν για αυτό καθώς εγώ δεν συνηθίζω να μιλώ για την προσωπική ζωή των άλλων», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Josephine, όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή.

Διαβάστε επίσης:

Ελεονώρα Μελέτη για την τηλεθέαση: «Είναι τοξικό αυτό που συμβαίνει, κάνει κακό στην υγεία μας»

Εριέττα Κούρκουλου: «Είχα πολλαπλές κρίσεις πανικού καθημερινά και αισθανόμουν τρελή, είχα πάει στα επείγοντα αρκετές φορές»

Τζούλια Νόβα για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είναι κακιά και δεν με εκφράζουν οι κακοί άνθρωποι»

Keywords
Τυχαία Θέματα