Kate Middleton: Aυτά είναι τα 6 αγαπημένα μυστικά ομορφιάς της

Οι δημόσιες εμφανίσεις της Kate Middleton είναι μέρος της καθημερινότητάς της. Είναι η πριγκίπισσα που έχει έντονη φιλανθρωπική δράση (επισκέπτεται δεκάδες ιδρύματα μέσα σε ένα μήνα), το πρόγραμμά της έχει πλήθος επίσημων εμφανίσεων όπου τα φλας δεν σταματούν να αστράφτουν και την ίδια στιγμή είναι μια full time μαμά –που

βγήκε από το μαιευτήριο λίγες ώρες αφού γέννησε αγκαλιά με τον λίγων ωρών γιο της, λαμπερή και χαμογελαστή, με μια φυσική ομορφιά που απαθανάτισε ο φακός των φωτογράφων που περίμεναν ουρές έξω από το νοσοκομείο, για να σχολιαστεί λίγο μετά πόσο θυμίζει τελικά την Lady Diana σε πολλά. Ακόμα και στο κόκκινο σύνολο που επέλεξε για την πρώτη δημόσια εμφάνιση με το μωρό της, που είχε μια έμμεση αναφορά στο επίσης κόκκινο (με έντονες βάτες –φόρο τιμής στην πληθωρική δεκαετία των 80s) που είχε φορέσει η Diana στην έξοδο από το νοσοκομείο το 1984, αγκαλιά με τον νεογέννητο τότε Harry.

Για τους connoisseurs της ομορφιάς είναι εμφανές πως η Kate έχει γνώσεις μακιγιάζ, περιποίησης προσώπου και περιποίησης μαλλιών (ή τουλάχιστον έχει τους σωστούς ανθρώπους να τη συμβουλεύουν σχετικά), επιμένοντας στη συνταγή «όσο πιο φυσική, τόσο το καλύτερο».

Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς της:

1. Η επιλογή της στο μανικιούρ είναι πάντοτε ένα nude βερνίκι. Όχι μόνο γιατί αγαπά το natural, αλλά και γιατί μόνο αυτό συνάδει με τις οδηγίες του παλατιού. Σύμφωνα με το βρετανικό Marie Claire μόνο οι φυσικές αποχρώσεις στο μανικιούρ επιτρέπονται στις δημόσιες εμφανίσεις της ως πριγκίπισσα, σε εκδηλώσεις που έχουν να κάνουν με το παλάτι. Το ατού των συγκεκριμένων αποχρώσεων είναι πως κάνουν τα δάχτυλα να φαίνονται πιο μακριά και περιποιημένα.

2. Συμπτωματικό ή σχεδιασμένο; Το γεγονός είναι πως πάντοτε πριν ανακοινωθεί κάποια από τις εγκυμοσύνες της (συνέβη και στις τρεις) η Kate Middleton κόβει τα μαλλιά της. Πιθανότατα αντιλαμβανόμενη πως μετά από μια τόσο σημαντική ανακοίνωση οι φωτογράφοι θα εστιάζουν στην κομψή φιγούρα της περισσότερο από κάθε άλλη φορά, φροντίζει τα μαλλιά της να είναι περιποιημένα και σε φόρμα.

3. Σύμφωνα με τον κομμωτή της, Richard Ward, η Kate Middleton χρησιμοποιεί ένα συγκεκριμένο σαμπουάν-κοντίσιονερ 2 σε ένα, μια sulfate formula (που συνήθως συνίσταται όταν τα μαλλιά έχουν υποστεί θεραπεία κερατίνης) που προμηθεύεται από το salon του Chelsea Collection. Είναι ένα προϊόν με βότανα το οποίο περιποιείται τα μαλλιά σε βάθος και τα αφήνει ενυδατωμένα και απαλά. Και κοστίζει μόλις 12 λίρες.

4. Τα μαλλιά της δείχνουν πάντοτε πλούσια και με όγκο και ένα τρικ που ακολουθεί πάντοτε στο χτένισμά της είναι ένα ελαφρύ κρεπάρισμα στην κορυφή που μετά βουρτσίζει απαλά για να μην είναι εμφανές. Αυτό δίνει στα μαλλιά της κίνηση και όγκο, χωρίς να δείχνουν επιτηδευμένα.

5. Σύμφωνα με το περιοδικό US Weekly η αλλαγή που είχε κάνει στην ρουτίνα καθημερινής περιποίησης που ακολουθεί όταν έμεινε έγκυος στην Charlotte (και μάλλον έκανε και στην τελευταία της εγκυμοσύνη) ήταν πως αντικατέστησε τις κρέμες που χρησιμοποιούσε μέχρι τότε με ένα φυσικό προϊόν, ένα έλαιο τριαντάφυλλου που περιποιείται σε βάθος και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Λέγεται πως το ίδιο προϊόν χρησιμοποιεί φανατικά και η μητέρα της, Carole.

6. Όταν πιάνει τα μαλλιά της ψηλά σε κομψά updos πολύ συχνά χρησιμοποιεί ένα σχεδόν αόρατο δίχτυ για να τα κρατά στη θέση τους. Καθώς είναι ακριβώς στο χρώμα των μαλλιών της είναι σχεδόν αδιόρατο και πρέπει να γίνει ζουμ στις φωτογραφίες για να το παρατηρήσουμε –αλλά τις περισσότερες φορές είναι εκεί.

Διαβάστε ακόμα: Video! Δες πως θα κάνεις τον πιο όμορφο ψηλό κότσο πανεύκολα!

Keywords
Τυχαία Θέματα