Kate Middleton VS Meghan Markle: Οι 10 μεγάλες διαφορές που είδαμε στα νυφικά τους

Η Meghan Markle παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Πρίγκιπα Harry το μεσημέρι του Σαββάτου, περίπου 7 χρόνια μετά τον γάμο της Kate Middleton με τον Πρίγκιπα William.

Ποιες ήταν οι διαφορές στα νυφικά που επέλεξαν οι δύο γυναίκες;

H Meghan Markle φόρεσε νυφικό του οίκου Givenchy που σχεδίασε η Clare Waight Keller, ενώ η Kate Middleton

είχε φορέσει νυφικό του οίκου Alexander McQueen που σχεδίασε η Sarah Burton.

Tα μανίκια στο νυφικό της Kate ήταν φτιαγμένα από δαντέλα ενώ το νυφικό της Meghan δεν είχε καθόλου δαντέλα.

Το νυφικό της Kate ήταν κλειστό στους ώμους και είχε λίγο ανοιχτό μπούστο ενώ το νυφικό της Meghan ήταν ανοιχτό στους ώμους και ήταν κλειστό στο μπούστο.

Η τιάρα της Kate Middleton ήταν της Βασίλισσας Ελισάβετ και ήταν ένα δώρο που της έκαναν στα 18α γενέθλιά της. Σε αντίθεση, η τιάρα που φόρεσε η Meghan Markle άνηκε στη Βασίλισσα Mary και ήταν σχεδιασμένη το 1936.

Όσον αφορά το χτένισμα η Kate είχε επιλέξει να αφήσει σχεδόν όλα τα μαλλιά της κάτω χτενίζοντάς τα σε πολύ χαλαρές μπούκλες. Σε αντίθεση η Meghan προτίμησε να πιάσει τα μαλλιά της σε έναν ατημέλητο κότσο.

Το χρώμα στο νυφικό της Meghan ήταν σπασμένο λευκό ενώ το νυφικό της Meghan ήταν κατάλευκο. Μάλιστα ακούστηκε πως η ομάδα που βοήθησε στη δημιουργία του νυφικού ήταν υποχρεωμένη να πλένει τα χέρια της κάθε 30 λεπτά για να διατηρηθεί το λευκό χρώμα εντελώς παρθένο.

To πέπλο της Kate Middleton ήταν περίπου 2 μέτρα ενώ αυτό της Meghan ήταν 5 μέτρα και είχε υπέροχη δαντέλα.

To νυφικό της Kate Middleton ήταν μεσάτο ενώ της Meghan ήταν σε πιο εννιαία μορφή χωρίς να τονίζεται ιδιαίτερα η μέση της.

Το μακιγιάζ της Kate ήταν πολύ απλό και σε φυσικούς τόνους. Το μακιγιάζ της Meghan ήταν ακόμα πιο φυσικό και σχεδόν ανεπαίσθητο.

Για τη δεξίωση μετά τον γάμο η Kate φόρεσε νυφικό φόρεμα Alexander McQueen ενώ η Meghan προτίμησε τη σχεδιάστρια Stella McCartney.

Keywords
Τυχαία Θέματα