Kate Moss, Naomi Campbell και Christy Turlington πρωταγωνίστησαν στο υπέροχο show του οίκου Fendi

Τα πιο γνωστά μοντέλα των 90s αλλά και τα supermodels του σήμερα περπάτησαν στο νέο show του οίκου μόδας Fendi και κατάφεραν να προσελκύσουν όλα τα βλέμματα από τον χώρο της μόδας αλλά και από όλο τον κόσμο πάνω τους. H Naomi Campbell, η Kate Moss, η Christy Turlington, η Bella Hadid, η Cara Delavingne εντυπωσίασαν με τα υπέροχα look τους και κερδισαν τις εντυπώσεις.

Η MrKimJones είναι η νέα

σχεδιάστρια που ανέλαβε να δημιουργήσει τη νέα κολεξιόν του οίκου Fendi και τα ρούχα που έγτιαξε για τη νέα ανοιξιάτικη κολεξιόν ήταν συγκλονιστικά.

Οι λεπτομέρειες που προσέξαμε στο show ήταν πως η σχεδιάστρια πόνταρε στα λεπτά υφάσματα, στις διαφάνειες αλλά και στις μεταλλιζέ αποχρώσεις δημιουργώντας τουαλέτες και φορέματα που συγκλονίζουν!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fendi (@fendi)

Η Cara Delaningne που δεν μας συνηθίζει πλέον σε πολλές εμφανίσεις επί της πασαρέλας περπάτησε με άνεση και ένα εκπληκτικό μεταλλιζέ κοστούμι που κέρδισε όλα τα βλέμματα πάνω του.

Η Νaomi Campbell πόζαρε με μια τουαλέτα και μακριά κάπα προσελκύοντας τις εντυπώσεις με την ομορφιά και τη χάρη της. Η σχεδιάστρια του οίκου χρησιμοποίησε για τα ρούχα μετάξι εξαιρετικής ποιότητας για το συγκεκριμένο look που σχεδόν μας έκοψε την ανάσα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fendi (@fendi)

Η Kate Moss περπάτησε στην πασαρέλα με μια ασημένια τουαλέτα με ασορτί μπολερό και μακριά statement σκουλαρίκια.

Η Bella Hadid πόζαρε και αυτή με τη σειρά της με μια ασημί τουαλέτα με layers και εντυπωσιακά μαύρα μακριά σκουλαρίκια. Η σχεδιάστρια έδωσε έμφαση στα αξεσουάρ και τα περισσότερα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα με μακριά statement σκουλαρίκια, ear cuffs και ιδιαίτερα αξεσουάρ στα μαλλιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fendi (@fendi)

Τέλος, η Christy Turlington έκανε και αυτή μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση στο show με ένα κοστούμι σε μεταλλιζέ τόνους.

Διαβάστε ακόμα: 10+1 τάσεις που θα θέλεις να δοκιμάσεις μέσα στον Φεβρουάριο!

H Φαίη μας δείχνει 4 τζιν που έχει αγαπήσει αυτή τη σεζόν!

Οι αποχρώσεις της πούδρας έχουν γίνει viral αυτή τη σεζόν στο instagram!

Keywords
Τυχαία Θέματα