Kendall Jenner: Αποκαλύπτει τις DIY μάσκες που χρησιμοποιεί και τον τρόπο που δημιουργεί το αγαπημένο της bronze make up look (video)

Αν έπρεπε να επιλέξουμε μία από τις αδερφές Kardashian-Jenner, αυτή θα ήταν χωρίς δεύτερη σκέψη η Kendall. Είναι η πιο φυσική, δεν αγαπάει τα υπερβολικά beauty looks, αφήνει τα μαλλιά στην ησυχία τους που σημαίνει πως δεν αλλάζει χρώμα 2 φορές την εβδομάδα και δεν αφαιρεί ή προσθέτει τα extensions με παρόμοια συχνότητα. 

Το δέρμα της δεν είναι τέλειο και το γνωρίζετε μιας και είναι αρκετές

οι φορές που αναφέρθηκε στο πρόβλημα ακμής που αντιμετωπίζει. Παράλληλα όμως το φροντίζει σχολαστικά.

Προσέχει τα προϊόντα που απλώνει ώστε να μην της δημιουργούν κοκκινίλες και ερεθισμούς και φορά τις αγαπημένες της DIY μάσκες. Ξεκινώντας από την πανεύκολη μάσκα ενυδάτωσης με avocado, μέλι, οργανικό έλαιο λεβάντας και βρόμη. 

Αγαπάει επίσης τις sheet masks ενώ κάνει και απαλό μασάζ. Η Kendall αποκάλυψε τα πάντα σε ένα video για τις ανάγκες της σειράς Beauty Secrets της Vogue όπου celebrities, beauty experts και it girls δείχνουν όλα τους τα μυστικά.

Η Kendall αμέσως μετά την ρουτίνα περιποίησης είπε τα πάντα και για τον τρόπο που δημιουργεί το εμβληματικό bronze make up look. 

Δείτε στο video όλες τις λεπτομέρειες:

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Kim Kardashian: To νέο χρώμα στα μαλλιά της είναι συγκλονιστικό -Ταιριάζει στις καστανές που θέλουν μια διακριτική αλλαγή!

Σάββατο και σας έχουμε τα 10 ωραιότερα και πιο γιορτινά nail art designs -Ποιο θα υιοθετήσετε asap;

Keywords
Τυχαία Θέματα