Kitten heels are back! Το κομψό σχέδιο που θα απογειώσει το στυλ σας!

Από μυτερές μέχρι slingback επιλογές, αυτές οι μικρές γόβες θα δώσουν μία εκλεπτυσμένη νότα σε κάθε εμφάνισης σας αυτό το Φθινόπωρο. Μιλάμε φυσικά για τα kitten heels!

View this post on Instagram

A post shared by Miu Miu (@miumiu)

Αφού περπατάμε με σανδάλια και σαγιονάρες όλο το Καλοκαίρι, ήρθε η ώρα για την αλλαγή στη ντουλάπα μας καθώς μπαίνουμε στο Φθινόπωρο.

Και

με κομψή σιλούετα, μυτερή μύτη και το μικρό sexy cute τακούνι, τα kitten heels είναι εδώ για να αναδείξουν κάθε σας look!

View this post on Instagram

A post shared by Emilia Wickstead (@emiliawickstead)

Προσφέροντας σταθερότητα και κομψότητα, το συγκεκριμένο παπούτσι αποτελεί μία statement επιλογή χωρίς να θυσιάζει την άνεση στο περπάτημα, και σας μεταφέρει από το πρωί στο γραφείο μέχρι ένα night out drink στην πόλη!

Αν και ιδιαίτερο σχέδιο, τα kitten heels μπορούν να φορεθούν με τα πάντα!

Με skinny και baggy jeans, με τα office παντελόνια σας, με φούστες και φορέματα χαρίζοντας σας μοναδικά σύνολα που σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητα!

View this post on Instagram

A post shared by Prada (@prada)

Ο αγαπημένος μας οίκος PRADA έκανε την αρχή στην συλλογή για Φθινόπωρο/Χειμώνα 2023 δίνοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στα μαύρα γυαλιστερά kitten heel παπούτσια και έκτοτε βλέπουμε παντού στην αγορά αμέτρητα σχέδια που θέλουμε σίγουρα να έχουμε στην φθινοπωρινή και χειμωνιάτικη ντουλάπα μας!

Μια ματιά ακόμα:

Boxer shorts: Το άνετο trend που αντικαθιστά το τζιν σορτσάκι μας!

Metallic bags: Η τέλεια και fun πινελιά στα καλοκαιρινά σας look!

Beach inspiration: Τα 6 ωραιότερα look για την παραλία!

Keywords
Τυχαία Θέματα