Mad Clip: Δυο χρόνια από τον θάνατό του -Πλήθος κόσμου στο σημείο που σκοτώθηκε (Βίντεο)

Κανείς δε μπορεί να πιστέψει ακόμη και σήμερα πως τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου o Mad Clip έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητό του στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

«Είναι ακόμη πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ και τότε ήταν ακόμα πιο δύσκολο. Εκείνο το διάστημα πήγαινα στο στούντιο και δοκίμαζα διάφορα demo, κάτι το οποίο λειτουργούσε σαν ψυχοθεραπεία, ξεχνιόμουν. Ξεκίνησα έτσι και όχι για

να κυνηγήσω καριέρα ως τραγουδίστρια. Ό,τι συνέβη από εκεί και πέρα ήταν συγκυριακό», είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή της η αδερφή του Mad Clip, Άσπα, η οποία αποκάλυψε επίσης ότι μετά την απώλεια του αδερφού της η μητέρα της «προσπαθεί να συνεχίσει με τη βοήθεια ειδικού».

Πλήθος κόσμου στο σημείο που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα ο Mad Clip

Με αφορμή την επέτειο θανάτου του Mad Clip, στο σημείο που έχασε τη ζωή του βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του.

Το γεγονός γνωστοποίησε ο πολύ καλό του φίλος, FY, με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Ποτέ ξεχασμένος. Για πάντα MAD», έγραψε ο τράπερ.

Δείτε παρακάτω το εν λόγω βίντεο

Διαβάστε ακόμα:

Μάγδα Τσαγγάνη: «Ήμουν ζωντανή νεκρή, έκλεινα τα μάτια μου και βρισκόμουν σε μια κόλαση»

Ναταλία Γερμανού: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του «Secret Song»

Τάσος Λέκκας -Το προξενιό της Ιουλίας: «Δεν έχουμε απολύτως τίποτα κοινό με τον ρόλο μου στη σειρά»

Keywords
Τυχαία Θέματα