Madonna: Πέθανε ο μεγαλύτερός της αδερφός σε ηλικία 66 ετών

Πάρα πολύ δύσκολα είναι τα τελευταία 24ωρα για την Madonna και την οικογένειά της, καθώς βιώνουν μια τεράστια απώλεια που τους έχει ραγίσει την καρδιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο μεγαλύτερος αδερφός της Madonna, Anthony Ciccone άφησε την τελευταία του πνοή στα 66 του χρόνια, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, σκορπίζοντας θλίψη στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Το δυσάρεστο

γεγονός ανακοινώθηκε σήμερα από τον άνδρα της αδερφής του Anthony και της Madonna, Joe Henry, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Anthony Ciccone και έγραψε στη λεζάντα: «Ο κουνιάδος μου, Anthony Gerard Ciccone, έφυγε από αυτό το επίγειο σκάφος χθες το βράδυ. Τον ξέρω από τα 15 μου, από το ξεκίνημα της ζωής μας στο Μίσιγκαν, από το οποίο πέρασαν τόσα χρόνια».

View this post on Instagram

A post shared by Joe Henry (@joehenrymusic)


«Ο Anthony ήταν ένας πολύπλοκος χαρακτήρας. Ένας θεός ξέρει σε πόσες στιγμές συγκρουστήκαμε, όπως τα αληθινά αδέρφια. Αλλά τον αγαπούσα και τον καταλάβαινα πιο πολύ από τις φορές που ήμουν διατεθειμένος να τον αφήσω.

Αλλά τα προβλήματα εξαφανίζονται και η οικογένεια παραμένει. Αντίο, λοιπόν, αδερφέ Anthony. Θέλω να πιστεύω ότι ο θεός στον οποίο πίστευε η ευλογημένη μητέρα σου (και η δική μου) την έχει εκεί, περιμένοντας να σε υποδεχθεί. Τουλάχιστον για σήμερα, κανείς δεν θα με αποτρέψει από αυτό το όραμα», συμπλήρωσε στην ανάρτησή του ο Joe Henry.

Διαβάστε ακόμα:

«H εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είναι περιβόλι, ριάλιτι…»

Βαλέρια Κουρούπη: «Ένα κίνητρο στο διαζύγιό μου ήταν το να μάθει το παιδί μου ότι δεν καθηλωνόμαστε κάπου»

Τρία χρόνια χωρίς τον Κώστα Βουτσά: Συγκινεί η κόρη του, Σάντρα με αφορμή την επέτειο θανάτου του -«Απίστευτο ακόμα, αβάσταχτο…»

Keywords
Τυχαία Θέματα