Maestro: Αναβολή στα γυρίσματα στους Παξούς – Τι συνέβη;

Το «Maestro» αποτελεί την πρώτη ελληνική σειρά που κατάφερε να μπει στο Netflix και φέρει την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Η σειρά σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με τους πρωταγωνιστές να καθηλώνουν το κοινό με τις ερμηνείες τους.

Καθώς ξεκίνησε η νέα σεζόν, όλοι περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση για τον β’ κύκλο του «Maestro», τα γυρίσματα του οποίου έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες, ωστόσο ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Κι ενώ στα σχέδια της

παραγωγής ήταν να πραγματοποιηθούν αυτή την περίοδο στους Παξούς κάποιες σκηνές, τελικά αυτές αναβλήθηκαν, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Breakfast@star».

Μετά την είσοδο του «Maestro» στο Netflix πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να επισκεφτούν τους Παξούς και να δουν από κοντά τα καταπράσινα τοπία και τα κρυστάλλινα νερά που συνθέτουν αυτό το γραφικό νησί με τα πλακόστρωτα δρομάκια.

Μπορεί να διανύουμε το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη, ωστόσο ο κόσμος που βρίσκεται στο νησί παραμένει πολύς και έτσι δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα, με αποτέλεσμα να αναβληθούν.

Όπως είχε ανακοινώσει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η δεύτερη σεζόν του «Maestro» θα βγει στον αέρα στις αρχές του 2024.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Μπακοδήμου: Στις πλημμυρισμένες περιοχές της Θεσσαλίας -«Περίπου 5.000 νεκρά ζώα…»

 Το «The Chase» επιστρέφει τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στο Mega!

 Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η ανάρτησή της για τα χωριά της Καρδίτσας -«Η καρδιά μου έγινε κομμάτια»

Keywords
Τυχαία Θέματα