Masterchef: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και ο παίκτης που κέρδισε ασυλία!

Νικητές της ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef αναδείχθηκαν οι Μπλε με αρχηγό την Κατερίνα Λένη. Η Κόκκινοι με αρχηγό τον Διονύση Πρώιο είναι η ομάδα που έχασε με 31-19 στην δοκιμασία.

Πριν αποκαλυφθεί το περιεχόμενο του φακέλου – πλεονέκτημα του αρχηγού, ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε τον Διονύση ποιος θα ήταν ο παίκτης που θα υποδείκνυε σε περίπτωση που ο φάκελος είχε ασυλία, και ποιος σε περίπτωση που είχε υποψήφιο προς αποχώρηση. Και στις δύο περιπτώσεις ο Διονύσης απάντησε πως θα επέλεγε τον Ηρακλή

Αποστολίδη, καθώς είχε λόγους και για τα δύο.

Ο Ηρακλής με την σειρά του ανέφερε πως θα ήθελε να είναι ο πρώτος υποψήφιος καθώς το πιάτο με το αρνί που είχε αναλάβει δεν πήγε καλά. Πράγματι, ο φάκελος με το πλεονέκτημα του αρχηγού είχε να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο και αυτός ήταν ο Ηρακλής Αποστολίδης.

Οι υπόλοιποι παίκτες της κόκκινης ομάδας, πλην του Διονύση που είχε ασυλία, ρίχτηκαν στη μάχη για να κερδίσουν την ασυλία. Νικητής σε αυτό αναδείχθηκε ο Δημήτρης Μπέλλος, ο οποίος δεν μπορεί να ψηφιστεί στην ψηφοφορία που θα ακολουθήσει αύριο.

Δείτε τι έγινε:

Διαβάστε ακόμα:

Πρωτοφανές σκηνικό στο Masterchef! Δεν πήγε στο τραπέζι με τον Αποστολάκη!

Masterchef: Απίστευτος καβγάς ανάμεσα σε Κατερίνα και Γιώργο! «Είσαι κομπλεξικός!»

Αγγελική Δαλιάνη: Τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε επειδή παρήγγειλε καφέ και η απάντησή της

Keywords
Τυχαία Θέματα