Masterchef: Το σοβαρό λάθος του Γιώργου Λασκαρίδη τον έθεσε υποψήφιο προς αποχώρηση!

Ένα μικρό φυλλαράκι καπουτσίνο κόστισε πολύ στον Γιώργο Λασκαρίδη κατά τη διάρκεια του τεστ δημιουργικότητας στο Masterchef.

Ο Γιώργος πρόσθεσε τα φύλλα μετά το τέλος του χρόνου της δοκιμασίας και αρχικά απέκρυψε το γεγονός, αν και ρωτήθηκε ευθέως.

Όταν συνειδητοποίησε το φάουλ του ήταν αργά…

Ο ίδιος ομολόγησε αυτή του την κίνηση στους κριτές οι οποίοι επέστρεψαν τα πιάτα χωρίς να τα δοκιμάσουν αφού ο κανονισμός του Masterchef δεν επιτρέπει να μπει τίποτα στο πιάτο μετά το τέλος

του διαθέσιμου χρόνου που δίνεται στους παίκτες.

«Δεν είναι το φύλλο καπουτσίνο, είναι η στάση που κρατά κάποιος, είναι αυτή η αντανακλαστική κίνηση που επίτηδες ρώτησα αν την έκανες. Είναι εντελώς διαφορετικό. Ένα πράγμα που είναι μη διαπραγματεύσιμο είναι το αδιάβλητο του διαγωνισμού σε ό,τι έχει να κάνει με τους κανόνες, το πλαίσιο, την αλήθεια και το δίκαιο. Και εμείς είμαστε εδώ για να κρίνουμε τα φαγητά, αλλά και πάνω από αυτό για να προστατεύουμε αυτό το πλαίσιο και τους κανόνες για εσάς», ανέφερε σε αυστηρό ύφος ο Σωτήρης Κοντιζάς, λίγο πριν οι κριτές αποφασίσουν να επιστρέψουν τα πιάτα στον Γιώργο χωρίς να δοκιμάσουν.

Δείτε τι έγινε:

Διαβάστε ακόμα:

Masterchef – Γιώργος Λασκαρίδης: «Δεν υπήρχε πιθανότητα να γυρίσω να κοιτάξω την Κατερίνα!»

Masterchef: «Λύγισε» η Μαρία Μπέη! «Είχαμε χάσμα στη σχέση μας τα τελευταία δύο χρόνια…»

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η αλλαγή στην εμφάνισή του και η αποκάλυψη για το… ατυχηματάκι του!

Keywords
Τυχαία Θέματα