Meghan Markle: Θέλει να κάνει πολιτική καριέρα στις ΗΠΑ!

Από ηθοποιός έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας της Γηραίας Αλβιόνας και τώρα θέλει να κάνει πολιτική καριέρα στις ΗΠΑ.

Ο λόγος για την Meghan Markle η οποία αποφάσισε μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry να εγκαταλείψουν το παλάτι και τη Βρετανία και εγκαταστάθηκαν στο Λος Άντζελες για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή με βασική τους ενασχόληση την φιλανθρωπία, όπως είχαν δηλώσει και οι δύο κατά καιρούς.

Ωστόσο,

την Παρασκευή έγινε γνωστό από το περιβάλλον της δούκισσας του Sussex πως η ίδια δεν αποκλείει την ενασχόληση της με την πολιτική.

Ως αφορμή αυτής της σκέψης υπήρξε το κίνημα του Black Lives Matter, που έχει εξαπλωθεί δυναμικά σε ΗΠΑ και Ευρώπη και το οποίο παλεύει ενάντια στον ρατσισμό, μετά την δολοφονία του Αφροαμερικανού George Floyd από λευκό αστυνομικό στη Μινεσότα.

Σύμφωνα με στενό φίλο της δούκισσας, ο οποίος μίλησε στον Βρετανικό Τύπο, η 38χρονη Αμερικανίδα αισθάνεται πως το ένστικτό της την οδήγησε σωστά να φύγει οικογενειακώς από το Ηνωμένο Βασίλειο και να εγκαταλείψει τα επίσημα καθήκοντά της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, γιατί ήταν «γραφτό από τη μοίρα» να βοηθήσει στον αγώνα κατά του συστημικού ρατσισμού στις ΗΠΑ.

«Η Meghan είπε πως η δουλειά της ως ηγέτης είναι πιο σημαντική από ποτέ, τώρα και πως έχει μιλήσει με την Oprah Winfrey και άλλους επικεφαλής της κοινότητας για το πώς αυτή μπορεί να γίνει μέρος της λύσης (του προβλήματος)», ανέφερε χαρακτηριστικά ο φίλος της δούκισσας.

Ο ίδιος, πρόσθεσε πως o πρίγκιπας Harry αισθάνεται ότι η αποστολή της είναι πολύ πέρα από την υποκριτική. «Θέλει να χρησιμοποιήσει τη φωνή της για την αλλαγή και δεν αποκλείει μια καριέρα στην πολιτική», τόνισε ο ανώνυμος φίλος της Meghan Markle, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε πως «η δούκισσα αισθάνεται πως η επιμονή της να φύγει από τη Βρετανία ήταν μοιραία για να μπορέσει να βρεθεί στην πρώτη γραμμή του κινήματος (Black Lives Matter)».

Διαβάστε περισσότερα:

Ελεονώρα Μελέτη: Το δημόσιο ξέσπασμα με αφορμή την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Σήμερα με καλοκαιρινή διάθεση! (TRAILER)

Μαρία Μιχαλοπούλου: Το δημόσιο ξέσπασμα της πρώην παίκτριας του GNTM

Keywords
Τυχαία Θέματα