Mente Fuerte: «Η παράσταση απίστευτη, η Μαρία Σολωμού πολύ χάλια προς χείριστη»

Το βράδυ της Τετάρτης (19/7), ο Mente Fuerte βρέθηκε στο Κυβερνείο (παλατάκι) και παρακολούθησε την παράσταση «Όνειρο…», η οποία είναι βασισμένη στο κλασικό έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ και πρωταγωνιστεί η Μαρία Σολωμού.

Ο γνωστός τράπερ προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσω της οποίας μοιράστηκε την άποψή του για την ερμηνεία της ηθοποιού, με την οποία φημολογείται πως είναι

σε σχέση εδώ και αρκετό καιρό.

«Η παράσταση απίστευτη. Η Μαρία Σολωμού πολύ χάλια προς χείριστη» έγραψε αρχικά με χιούμορ ο Mente Fuerte.

Σε επόμενη ανάρτηση που έκανε στο προφίλ του, ο ίδιος πρόσθεσε: «Όσοι είστε στη Θεσσαλονίκη, πιστέψτε με αξίζει να έρθετε να το δείτε».

Όσα είχε δηλώσει η Μαρία Σολωμού για την προσωπική της ζωή

Θυμίζουμε πως η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte δεν έχουν παραδεχτεί δημόσια πως είναι ζευγάρι. Η ηθοποιός σε παλιότερες δηλώσεις της είχε πει για όσα γράφονται και ακούγονται για την ίδια και τον τράπερ: «Μια ζωή καλούμαι να μιλήσω για τη σχέση που έχω και επειδή βαριέμαι να μιλάω συνεχώς για τις σχέσεις ή τα προσωπικά μου, αποφάσισα να μη δίνω ακριβώς λογαριασμό για το τι κάνω. Είναι κάποια πράγματα που είναι αυτά που βλέπετε. Τι βλέπετε; Δυο αδέρφια; Δυο φίλους; Δυο ξαδέρφια; Ένα ζευγάρι; Ό,τι θέλετε. Εγώ δεν έχω κάποια υποχρέωση να εξηγήσω το τι κάνω».

Διαβάστε επίσης:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 20/7

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Αυτή είναι η συγκλονιστική υπόθεση της σειράς

Αρραβωνιάστηκε πασίγνωστη 54χρονη ηθοποιός

Keywords
Τυχαία Θέματα