Michael Kors: 8 τάσεις που είδαμε, αγαπήσαμε και θέλουμε να υιοθετήσουμε άμεσα

Ο Michael Kors είναι ένας αγαπημένος οίκος μόδας και σε κάθε του επίδειξη περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τα νέα σχέδια. Πριν από λίγες ημέρες ο γνωστός οίκος μόδας παρουσίασε τη νέα κολεξιόν στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο ωραία κομμάτια που θα φορέσουμε πολύ τις επόμενες σεζόν.

Αν δεν έχεις προσθέσει ήδη κάποιο δερμάτινο φόρεμα

στην γκαρνταρόμπα σου τότε αξίζει να δεις αυτό που δημιούργησε ο γνωστός σχεδιαστής σε καφέ τόνο και στενή γραμμή. Ένα φόρεμα σαν και αυτό θα το φορέσεις εύκολα όλες τις ώρες της ημέρας.

Η Bella Hadid έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με μάλλινο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ. Τα συγκεκριμένα φορέματα σε neutral τόνους είναι μια τάση που θέλουμε πολύ να δοκιμάσουμε και την άνοιξη.

Η Irina Shayk μας δείχνει ποια είναι η αγαπημένη μεταλλιζέ απόχρωση του σχεδιαστή (ασημί και χρυσό). Το γνωστό μοντέλο φοράει ασημί καπαρντίνα και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Η Natasha Poly περπατάει στην πασαρέλα με χρυσό σύνολο συνδυάζοντας το φόρεμά της με oversized σακάκι σε παρόμοια απόχρωση.

Η Ιsabeli Fontana περπατάει με χάρη φορώντας ένα πολύ ιδιαίτερο sequin φόρεμα με cut- outs.

H Εmily Ratajkowski φοράει ένα πολύ εντυπωσιακό παλτό σε animal print. Ο γνωστός οίκος επενδύει φέτος στα ασπρόμαυρα animal prints και μας προτείνει να επιλέξουμε ημίπαλτο σε δυναμικά prints που ξεχωρίζουν.

Το απαλό κροκί είναι ένα χρώμα που θα φορεθεί πάρα πολύ την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022 και ο γνωστός οίκος δημιούργησε αρκετά σύνολα σε αυτόν τον τόνο.

Η Gigi Hadid έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με sequin φόρεμα με έναν ώμο και βαθύ σκίσιμο. Ο σχεδιαστής πιστεύει πολύ στο μαύρο χρώμα και το προτείνει για κάθε επίσημη εμφάνιση.

NEW-YORK, USAFEBRUARY 15: Gigi Hadid walks the runway during the Michael Kors Ready to Wear Fall/Winter 2022-2023 fashion show as part of the New York Fashion Week on February 15, 2022 in New York City. (Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images)

Victor VIRGILE/Gamma-Rapho

Διαβάστε περισσότερα:

AYTH η απόχρωση αναμένεται να κάνει πάταγο την Άνοιξη και το Καλοκαίρι

Shopping Guide: 14 ζακέτες που θα ερωτευτούμε αυτή την Άνοιξη

ΑΥΤΗ είναι η πιο στιλάτη εγκυμονούσα- Ιδέες για τέλειο styling ακόμα και με φουσκωμένη κοιλίτσα

Keywords
Τυχαία Θέματα