New Zealand Fashion Week 23: Τα trends στα μαλλιά που ξεχωρίσαμε

Στη μακρινή Νέα Ζηλανδία πραγματοποιείται αυτήν την εβδομάδα στο Auckland η Εβδομάδα Μόδας και φυσικά την παρακολουθώ για να “αλιεύσω” trends που ξεχωρίζουν και θα μπορούσαμε άνετα να βάλουμε στη ζωή και την εμφάνισή μας.

Μου έκαναν εντύπωση τολμώ να πω τα hairstyles που θεωρώ πολύ εύκολα μπορείς να τα υιοθετήσεις στην καθημερινότητά σου και που είναι παγκόσμια trends στα μαλλιά!

Πάμε να δούμε και μαζί τα hair looks που ξεχωρίσαμε! Τα αποκωδικοποίησα και σας τα δείχνω
όλα αναλυτικά!

#Disco curls

Μπούκλες σαν δαχτυλίδι, με αέρα από τα 80’s και το στυλ μιας πραγματικής βασίλισσας του disco party!

#Afro Hair

Τα μαλλιά άφρο που δίνουν στο look την έθνικ αισθητική είναι φυσικά, ανεπιτήδευτα και κάνουν ένα δυνατό come back! Εάν αναρωτιέσαι γιατί οτιδήποτε natural είναι κλασσικό και πάντα στη μόδα!

#Natural Hair

Τα φυσικά μαλλιά, χωρίς ίχνος φτιαξίματος που πέφτουν ανέμελα στους ώμους κάνοντας χαλαρούς κυματισμούς είναι ένα super trend. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός πως σε πολλές πασαρέλες διάσημων σχεδιαστών είδαμε να φαίνεται έως και το αυτί αλλά και να “κρύβονται” τα μακριά μαλλιά μέσα από το ρούχο.

#Romantic Braids

Δεν θα ξεχάσω την αγαπημένη μου ταινία “The Piano” όπου διαδραματίζεται στη Νέα Ζηλανδία και η πρωταγωνίστρια έχει ταυτιστεί με αυτά τα χτενίσματα στα μέσα του 19ου αιώνα.

#Different ponytail

Μια διαφορετική πρόταση της χαμηλής αλογοουράς είναι να τα πιάσεις τα μισά μαλλιά σε μια κοτσίδα και να αφήσεις τα υπόλοιπα να κρέμονται από μέσα.

#Hidden hair

Τα μαλλιά που είναι μακριά αλλά εσύ αποφασίζεις να τα κρύψεις μέσα από ένα φθινοπωρινό πουλόβερ είναι huge trend. Έχεις ένα καρέ με όγκο και μια διαφορετική chic εμφάνιση στο λεπτό!

Πως σας φαίνονται αυτές οι προτάσεις; Αλήθεια τις λάτρεψα!

Πηγή φωτογραφιών:

Mackenzie Sweetnam/ Fiona Goodall/ Mackenzie Sweetnam/ Getty Images for NZFW/ Ideal Image

Μια ματιά ακόμα:

Quiet luxury nails: Τα πολυτελή νύχια που κάνουν χαμό στο διαδίκτυο! 

Keywords
Τυχαία Θέματα