Nίκος Μουτσινάς: «Είμαι ένα βήμα πριν προσβάλλω το συμβόλαιό μου και ζητήσω να μην κάνουμε εκπομπή»

Το δικό του μήνυμα έστειλε μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι» για την υπόθεση στον Κολωνό και τις συλλήψεις για βιασμούς και μαστροπίας της 12χρονης, ο Νίκος Μουτσινάς.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος τόνισε πως είναι ένα βήμα πριν προσβάλλει το συμβόλαιό του και ζητήσει να μην πραγματοποιηθεί η εκπομπή του.

«Είμαι ένα βήμα πριν προσβάλλω το συμβόλαιό μου και ζητήσω να μην κάνουμε εκπομπή γιατί δεν γίνεται… Τώρα αρχίζει το νέο σίριαλ, τώρα έχουμε νέα

σεζόν, είναι σαν το Netflix θα ξεκοκαλίσουμε αυτή την υπόθεση», είπε ο Νίκος Μουτσινάς βλέποντας τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση.

«Η επικαιρότητα είναι πολύ ζοφερή, παρ’ όλα αυτά τα αποτρόπαια που συμβαίνουν και έχουν ενδιαφέρον και την ίδια στιγμή δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν ενδιαφέρον, εκτός από αυτά, γίνονται και άλλα πράγματα, κάτι με τα καλάθια της νοικοκυράς, κάτι με τους ανεμβολίαστους του ΕΣΥ γίνονται και άλλα πράγματα, αλλά ας κάνουμε focus εκεί, εγώ εδώ εργάζομαι για να κάνω τον χαριτωμένο. Αν θέλουμε να ασχοληθούμε, ας ασχοληθούμε με όλα και όχι μόνο τώρα με την παιδεραστία», κατέληξε ο παρουσιαστή.

Διαβάστε ακόμα:

Κολωνός-Δικηγόρος 53χρονου: «H μητέρα της 12χρονης είχε γνώση, o κατηγορούμενος βοήθησε στο να συλληφθεί»

Κατερίνα Καινούργιου: Το απρόσμενο τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον αδερφό της -«Έχω εκπομπή, δεν με έχεις δει ποτέ;»

Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη εμφάνιση μετά την πρόταση γάμου από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Keywords
Τυχαία Θέματα