Nίκος Συρίγος: Απαντά για τα δημοσιεύματα που αφορούν στη σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη -«Προσπαθώ να…»

Ο Νίκος Συρίγος και η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι εδώ και μερικούς μήνες ζευγάρι! Μπορεί κανένας από τους δύο να μην έχει παραδεχτεί δημόσια τη σχέση τους, όμως, πρόσφατα έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο Ηρώδειο.

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τον Νίκο Συρίγο σε βραδινή έξοδό του, με τον ίδιο να μη διστάζει να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφος. Μέσα σ’ όλα, ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου

σχετικά με το τέλος της συνεργασίας του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά και για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική του ζωή.

Όσα είπε ο Νίκος Συρίγος on camera

«Η Σίσσυ Χρηστίδου νομίζω ότι έβαλε τα πράγματα στη θέση της και έχω πει πως στον Δημήτρη, ό,τι έχω να πω θα το πω κατ’ ιδίαν γιατί είμαστε φίλοι», είπε αρχικά ο Νίκος Συρίγος στις δηλώσεις του που προβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 11/10 στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Όσο για τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, απάντησε στη συνέχεια: «Η τηλεόραση ασχολείται με την τηλεόραση, οπότε ήταν κάτι αδύνατον να μην ασχοληθεί και με αυτό. Δεν με ενοχλεί απλά, με εξοργίζει. Η τηλεόραση μας δίνει αυτό το βήμα για να μην ασχολούμαστε ο ένας με τον αλλά με τα προβλήματα που έχει ο κόσμος εκεί έξω».

Τέλος, σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν τη σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, απάντησε: «Με φέρνει σε αμηχανία αλλά προσπαθώ να το διαχειριστώ».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Χρήστος Μάστορας: Η συνάντηση με τη Χαρούλα Αλεξίου και το δημόσιο ευχαριστώ

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Δεν είναι αποδεκτές τέτοιες συμπεριφορές» – Η αυστηρή ανακοίνωση

Ηρώ Κυριακάκη: Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός – Η συνάντηση με τον Σπύρο Μπιμπίλα

Keywords
Τυχαία Θέματα