O Γιώργος Καπουτζίδης αποκαλύπτει το φινάλε της «Εθνικής Ελλάδος» που δεν είδαμε ποτέ

Η σειρά Εθνική Ελλάδος, του Γιώργου Καπουτζίδη, ήταν ένα από τα επιτυχημένα σήριαλ του Mega, το οποίο, όμως, τελείωσε αιφνιδιαστικά λόγω των οικονομικών προβλημάτων στο κανάλι. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος δεν δίστασε να αποκαλύψει το τέλος της σειράς που είχε αγκαλιάσει το κοινό και ανέφερε στο Down Town Κύπρου: «ο Ρίτσαρντ δεν πέθανε, δεν τον πετύχαινε η σφαίρα. Και το φινάλε θα ήταν ότι, αυτές οι

γυναίκες, τράβηξαν ένα δρόμο, πήραν ένα ρίσκο, και αποφάσισαν να επενδύσουν στις δικές τους δυνάμεις και στην αγάπη. Και βγήκαν νικήτριες!».

Παράλληλα, ο Γιώργος παραδέχεται ότι έχει ήδη ξεκινήσει να γράφει κάτι, ωστόσο, δεν έχει ακόμα καταλήξει αν θα είναι ταινία, σήριαλ, ή θεατρικό, ενώ ξεκαθαρίζει πως ο ίδιος δεν θα παίξει, καθώς θεωρεί πως έχει έρθει η στιγμή να περάσει πίσω από τις κάμερες. «Ιδανικά, θα ήθελα να το γράψω και να το σκηνοθετήσω. Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να περάσω πίσω από την κάμερα και να δοκιμάσω και αυτό το ρόλο. Και προκειμένου να είμαι εκεί στο 100%, δεν θέλω να είμαι μπροστά από την κάμερα ή πάνω στο σανίδι. Όχι ότι δεν θα ξαναπαίξω, δεν λέω αυτό. Απλά, η επόμενη απόπειρά μου, όπου κι αν τη δείτε, θα ήθελα να συνδυαστεί με τη σκηνοθεσία», λέει χαρακτηριστικά.

The post O Γιώργος Καπουτζίδης αποκαλύπτει το φινάλε της «Εθνικής Ελλάδος» που δεν είδαμε ποτέ appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα