O οίκος Burberry δημιουργεί μια από τις πιο ωραίες κολεξιόν EVER!- Τα trends που ξεχωρίσαμε!

Ένα μοναδικό show παρουσίασε ο οίκος Burberry, το πρώτο του live show από τη στιγμή που ξεκίνησε η πανδημία. Το γνωστό brand κατάφερε να δημιουργήσει κάτι πολύ δυνατό που μας κέρδισε από το πρώτο λεπτό.

Ο σχεδιαστής του οίκου, Riccardo Tisci, μίλησε για την έμπνευσή του και τη νέα κολεξιόν λέγοντας: Ήταν σημαντικό για εμένα να ψάξω λίγο τι σημαίνει

να ανήκεις κάπου και πώς η κοινωνία δίνει νόημα στον κόσμο. Αυτή η κολεξιόν γιορτάζει την ένωσή μας ξανά σε αυτή την πόλη που έχουμε μαζευτεί σήμερα. Για εμένα, το Λονδίνο είναι η πόλη των ονείρων. Η κολεξιόν βγάζει προς τα έξω μια αίσθηση βρετανική, τιμώντας την ομορφιά του παρελθόντος καθώς ταυτόχρονα επικεντρωνόμαστε στο μέλλον με ευγνωμοσύνη, ελπίδα και αγάπη.»

View this post on Instagram

A post shared by Burberry (@burberry)

Τι είδμε στο show; Το αγαπημένο καρό σχέδιο του οίκου σε όλο του το μεγαλείο και σε ρούχα που τονίζουν τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας. Γνωστά μοντέλα όπως η Gigi Hadid, η Bella Hadid, η Irina Shayk, η Τara Halliwell, η Stella Maxwell περπάτησαν στην πασαρέλα και κέρδισαν τις εντυπώσεις για μια ακόμη φορά.

View this post on Instagram

A post shared by Burberry (@burberry)

H Gigi Hadid έβαψε τα μαλλιά της ξανθά για το συγκεκριμένο show και έκανε μια πολύ δυναμική εμφάνιση τραβώντας τα φλας πάνω της.

View this post on Instagram

A post shared by Very Tisci (@verytisci)

Ο γνωστός σχεδιαστής του οίκου πόνταρε πάνω σε ready-to-wear κομμάτια που ενώνουν τα παραδοσιακά στοιχεία του οίκου Burberry, όπως είναι το καρό και τα trench coats με το μέλλον που είναι τα πιο αρχιτεκτονικά μοτίβα και σχέδια.

View this post on Instagram

A post shared by Burberry (@burberry)

Διαβάστε περισσότερα:

Οι αποχρώσεις της πούδρας γίνονται μια ακόμη σεζόν viral- Πώς θα τις φορέσεις;

Μήπως δεν είναι το Very Peri το πιο hot trend της χρονιάς; Εμείς έχουμε ερωτευτεί αυτό το χρώμα!

Υπάρχει ένα τζιν που θα φορεθεί πάρα πολύ μέσα στην Άνοιξη

Keywords
Τυχαία Θέματα