OPEN: Οριστική αυλαία για εκπομπή του καναλιού – Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και να απομένουν λίγες εβδομάδες μέχρι την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, ωστόσο οι συσκέψεις, τα ραντεβού και οι συζητήσεις συνεχίζονται κανονικά στα κανάλια. Στο πλαίσιο των αλλαγών που λαμβάνουν χώρα στο OPEN αποφασίστηκε το οριστικό τέλος μια εκπομπής, όπως αποκάλυψε μία από τους παρουσιαστές.

Ειδικότερα, η Μαρία Ζαφειράτου ανακοίνωσε πως η εκπομπή που παρουσίαζε στο OPEN τα τελευταία δύο χρόνια με τίτλο «Total Football» δεν πήρε το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν και έτσι ρίχνει οριστική

αυλαία. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στενοχωρημένη αυτή την εξέλιξη, μιας και λάτρευε αυτή την εκπομπή και απολάμβανε τη δουλειά της.

Μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Μαρία Ζαφειράτου είπε το δικό της «αντίο» στο «Total Football» και μοιράστηκε τις σκέψεις της.

Η Μαρία Ζαφειράτου ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής «Total Football» από το OPEN

«Μία από τις πρώτες Κυριακές που είχα ξεκινήσει το Total Football, με είχε πάρει τηλέφωνο ο Στέλιος να με ρωτήσει αν είμαι οκ. “Έχω γύρω μου ένα σωρό τηλεοράσεις, βλέπω και μιλάω συνεχώς για μπάλα, θα μπορούσα να μην είμαι;”.

Έτσι ακριβώς κύλησαν και όλες οι υπόλοιπες Κυριακές των τελευταίων 2 χρόνων. Πολλή μπάλα, πολλή όρεξη για τις εκπομπές, πολύ γέλιο, περηφάνια για ένα αποτέλεσμα που δεν είχε εξαρτήσεις, καθοδηγούμενα σενάρια και τακτικές. Θα μου λείψουν πολύ αυτές οι Κυριακές γιατί δυστυχώς δεν θα συνεχιστούν.

Το Total Football δεν θα βγει φέτος. Έχω να κρατήσω πολλά ωστόσο. Την επανασύνδεση μου μετά από σχεδόν 20 χρόνια με τον @panvogpanosvoglis – σαν να μην πέρασε μια μέρα. Το δωρεάν σεμινάρια ποδοσφαίρου που έπαιρνα κάθε εβδομάδα από τον Αλέξη Σπυρόπουλο και τον @nikosdabizas.

Την παρέα στην αίθουσα σύνταξης, που θύμιζε κάτι από τα ξεκινήματά μας. Γιώργο Τσαντακη ευχαριστώ για την στήριξη και την εμπιστοσύνη. Πανο, είσαι ο καλύτερος συμπαρουσιαστης μου. Με μικρή εξαίρεση τον Γκαρι Λινεκερ (για όλα τα υπόλοιπα, που ήταν πολλά, ξέρεις εσύ)», έγραψε η Μαρία Ζαφειράτου στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Θεοδώρα Σιάρκου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Αυτά τα φαινόμενα πρέπει να εκλείψουν το συντομότερο δυνατό»

 Δανάη Μιχαλάκη: Το σχόλιο της Μαρίας Κίτσου κάτω από την ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της

 Ευγενία Ξυγκόρου: Αποκαλύπτει πώς πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Προξενιό της Ιουλίας»

Keywords
Τυχαία Θέματα