Primer: Το προϊόν που πρέπει επιτέλους να αποκτήσετε

Το γυμνό δέρμα του καλοκαιριού είναι παρελθόν. Οι μέρες που απλώνατε το αντηλιακό με χρώμα και lip balm στα χείλη σας πέρασαν. Έρχεται φθινόπωρο και το φον ντε τεν τεν παίρνει και πάλι την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σας. Οι παλέτες σκιών ανανεώνονται και το ματ κραγιόν είναι και μόνιμα στην τσάντα σας.

Επίσης μετά το γραφείο βγαίνετε για ένα καφέ με τις φίλες σας ή ένα ποτό νωρίτερα απ’ ότι το καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει

πως το μακιγιάζ σας θα πρέπει να παραμένει στη θέση του αναλλοίωτο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι make up artists επιμένουν εδώ και αρκετό καιρό πως η μοναδική λύση για να πετύχετε τη σταθερότητα και τη διάρκεια στο μακιγιάζ είναι το primer.

Πρόκειται για τη φόρμουλα που απλώνετε πριν από το φον ντε τεν και παραμένετε ήσυχες μέχρι την ώρα του ντεμακιγιάζ.

Εμείς βρήκαμε για εσάς τα καλύτερα. Εσείς πρέπει επιτέλους να αποκτήσετε εκείνο που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σας και τις ανάγκες σας.

Fenty Beauty by Rihanna Pro Filt’r Instant Retouch Primer: Είναι ότι καλύτερο για τις λιπαρές και μικτές επιδερμίδες. Δεν ξηραίνει το δέρμα και κυρίως δεν το αφήνει να αποκτήσει γυαλάδες.

Maybelline New York Face Studio Master Prime Primer Makeup SPF 30 Blur+Defend: Χαρίζει την τέλεια βάση ενώ παράλληλα προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία χάρη στον υψηλό δείκτη που περιέχει.

Olehenriksen Banana Bright Face Primer: Χάρη στα πλούσια ενυδατικά στοιχεία που περιέχει αφήνει μια απίστευτη δροσιά στην επιδερμίδα. Παράλληλα χαρίζει έξτρα λάμψη με αποτέλεσμα το highlighter να είναι περιττό.

Make Up For Ever Step 1 Skin Equalizer Primer for Redness: Το primer που θα σας σώσει αν ταλαιπωρείστε με κοκκινίλες. Είναι πράσινο, αφήνει ματ φινίρισμα και λειαίνει ταυτόχρονα λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Benefit The Porefessional Pore Primer: Πρόκειται για ένα μικρό θαύμα κλεισμένο σε σωληνάριο. Εξαφανίζει τους πόρους στο λεπτό και δημιουργεί τον τέλειο καμβά για την ενυδατική κρέμα και το φον ντε τεν που ακολουθούν.

Διαβάστε ακόμη:

Επειδή το weekend θα βρέχει δείτε τι πρέπει να κάνετε για να αποφύγετε το φριζάρισμα

Φο ντε τεν: Οι celebrity make up artists σας παρακαλούν να σταματήσετε να κάνετε τα 5 βασικά λάθη

Keywords
Τυχαία Θέματα