Romance is back: Πώς υιοθετούν την τάση οι top instagrammers;

To φετινό καλοκαίρι είναι σίγουρα πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα και μέσα σε όλες αυτές τις ειδήσεις που ακούμε νιώθουμε την ανάγκη να στραφούμε λίγο περισσότερο προς τον ρομαντισμό, ώστε να ανεβούμε ψυχολογικά. Το ντύσιμό μας επηρεάζεται από τις συνθήκες που επικρατούν γύρω μας. Τον χειμώνα αγαπήσαμε τα loungewear- homewear κομμάτια και τώρα θέλουμε να προσθέσουμε πιο ρομαντικά στοιχεία στις εμφανίσεις μας.

Τα φλοράλ ρομαντικά

φορέματα με puff sleeves ή vintage λεπτομέρειες έχουν γίνει αγαπημένα μας κομμάτια και παρακάτω θα δεις πώς τα φοράνε γνωστές influencers αλλά και πώς θα τα φορέσουμε κι εμείς.

#1. Η Chiara Ferragni επιλέγει ένα μίντι φλοράλ φόρεμα με εντυπωσιακό σκίσιμο και διακριτικό print και ολοκληρώνει το ρομαντικό στιλ της με φλατ πέδιλα και τα αγαπημένα της κοσμήματα που δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ.

#2. Η Danielle Bernstein κάνει μια πιο δυναμική επιλογή με ένα φλοράλ φόρεμα με puff sleeves, βαθύ ντεκολτέ και Α γραμμή. Η γνωστή influencer ολοκληρώνει το καλοκαιρινό της outfit με πέδιλα σε μπλε απόχρωση και πράσινο pouch bag.

#3. H Julia Berolzheimer είναι σίγουρα μια από τις πιο ρομαντικές instagrammers και πάντα επιλέγει στην καθημερινότητά της ρομαντικά σύνολα. Σε αυτό το look ποζάρει με μίντι φόρεμα με φαρδιές τιράντες και φλατ πέδιλα.

Θέλεις να αντιγράψεις το στιλ τους κι εσύ; Παρακάτω θα δεις 4 αγαπημένα φλοράλ σχέδια που μπορείς να τα κάνεις δικά σου!

Shop the Looks

#1. Φλοράλ φόρεμα με cut- outs από OwTwo
Αγορά εδώ!

#2. Εμπριμέ φόρεμα με ασορτί ζώνη από BSB
Αγορά εδώ!

#3. Ριγέ φόρεμα με puff sleeves από Desiree
Αγορά εδώ!

#4. Μάξι φόρεμα με ανάγλυφα σχέδια από Toi &Moi
Αγορά εδώ!

Διαβάστε ακόμα: Η γνωστή Tik Toker Helen Owen μας δείχνει 5 bikini που θέλουμε να προσθέσουμε στη βαλίτσα μας

Nicole Scherzinger, Izabel Goulart & Hailey Bieber: Το στιλ των διακοπών τους στην Ελλάδα

Shopping Guide: Τα φλοράλ φορέματα που έχουμε αγαπήσει αυτή την εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα