Rosie Huntington-Whiteley: Στηρίζει τις μικρές beauty εταιρίες και μας αποκαλύπτει τα αγαπημένα της προϊόντα από αυτές!

Η Rosie Huntington-Whiteley είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα μας μοντέλα και beauty icons. Παρακολουθούμε πολύ συχνά το κανάλι της στο You Tube απ’ όπου αποκαλύπτει όλα τα μυστικά της ομορφιάς της αλλά και τα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ που χρησιμοποιεί.

Τις περισσότερες φορές βρίσκεται μπροστά από τον καθρέφτη στο μπάνιο της και εξηγεί

απλά και κατανοητά τα πάντα. Έχουμε να πούμε, επίσης πως έχει μάθει πολλά από τους celebrity make up artists που επιμελούνται τα looks στην πασαρέλα αλλά και στις επίσημες εμφανίσεις της και ακολουθεί πιστά κάθε συμβουλή και βήμα.

Και το αποτέλεσμα είναι πάντα άψογο. Έχει εμμονή με το δέρμα της και το περιποιείται κάθε πρωί και βράδυ σχολαστικά. Παράλληλα ανακαλύπτει και δοκιμάζει νέα προϊόντα πριν καταλήξει σε εκείνα που θα μείνουν στο νεσεσέρ της. 

Και τώρα έρχεται με ένα ολοκαίνουριο video όπου μιλά για τα beauty προϊόντα, μικρών εταιριών τα οποία αγαπάει πολύ και θέλει να μοιραστεί τη νέα της εμμονή με τις θαυμάστριές της.

Όπως όλοι γνωρίζουμε στην Αμερική είναι ακόμη πολύ δύσκολα τα πράγματα εξαιτίας του covid19 και οι μικρές εταιρίες έχουν πληγεί. Αυτός είναι ο λόγος που η Huntington προτείνει σε όσες την ακολουθούν να τις στηρίξουν και εκείνες με τη σειρά τους.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο video που ακολουθεί κι εμείς με τη σειρά μας θέλουμε να την συγχαρούμε γι΄ αυτή την κίνησή της.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Τα ωραιότερα φθινοπωρινά trends για gel manicure!

Τα headbands που είδαμε στις πασαρέλες είναι φανταστικά! Θα αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο απλό bun

Keywords
Τυχαία Θέματα