Sheet Masks προσώπου για λάμψη στη στιγμή -Έρευνα με τις top της αγοράς

Πες αλήθεια!

Κι εσύ έχεις καθιερώσει μια μέρα για “Μποτέ”, το pampering στον εαυτό σου που σε αναζωογονεί και σε ανανεώνει για να αντιμετωπίσεις την ρουτίνα της εβδομάδας!

Το λεγόμενο “me time, που όλα τα βιβλία αυτοβελτίωσης τονίζουν τη σημασία του να έχεις έστω λίγα λεπτά την ημέρα να κάνεις αυτό που σου αρέσει με αφοσίωση!

Εγώ λοιπόν την δική μου στιγμή χαλάρωσης κάνω τη μάσκα της “τεμπέλας”, την λέω έτσι γιατί οι face sheet masks είναι η πιο

γρήγορη, εύκολη, οικονομική και αποτελεσματική περιποίηση που μπορείς να κάνεις στο πρόσωπό!

Γι’ αυτό ενώ μετράνε πάνω από 5 χρόνια που έκαναν στην Ελλάδα την εμφάνισή τους πάντα είναι in fashion!

Eίναι ένα προϊόν που έρχεται από την Κορεάτικη κουλτούρα ομορφιάς το παίρνεις έτοιμο σε φακελάκι, φαντάσου μια λεπτή -σαν μαλακό χαρτί-μάσκα σε σχήμα προσώπου φτιαγμένη συνήθως από βαμβακερό ύφασμα, εμποτισμένη με ευεργετικά συστατικά σε μορφή gel που χαρίζει στο λεπτό ενυδάτωση και λάμψη.

Και εάν δεν την έχεις δοκιμάσει, που το αποκλείω, σίγουρα τις έχεις δει να τις φορούν φανατικά celebrities σε όλο τον κόσμο αλλά και top models στα backstage πριν βγουν στην πασαρέλα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Οι skin gurus ορκίζονται στην αποτελεσματικότητά τους, φρεσκάρουν άμεσα και τονώνουν την επιδερμίδα ενώ οι make up artists τις χρησιμοποιούν και αντί primer για να δημιουργήσουν μια καλή βάση πριν το μακιγιάζ.

Eίναι μιας χρήσης, προτείνεται για 2-3 φορές την εβδομάδα σε καθαρό δέρμα και συνήθως την αφήνεις να δράσει από 15 έως 30 λεπτά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Tip: Επειδή μετά την αφαίρεσή της πάντα περισσεύει προϊόν κάνε μασάζ στην επιδερμίδα είτε με τα δάχτυλα είτε χρησιμοποιώντας ένα gua sha tool.

Πάμε να δούμε τις 3 αγαπημένες:

#1.ΚORRES Ελληνικό Γιαούρτι Ενισχυμένη Ενυδάτωση Μάσκα Προσώπου
Ιδανική για αφυδατωμένο, θαμπό δέρμα. Εμπλουτισμένη με: ΓΙΑΟΥΡΤΙ – Πλούσια πηγή πρωτεϊνών για θρέψη και προστασία της επιδερμίδας. ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ – Ικανό να απορροφά νερό.
ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΥΚΗ – Ενισχυμένη ενυδάτωση και άνεση για το δέρμα.

#2.1 MASK MAGICSTRIPES HYALURONIC INTENSIVE TREATMENT MASK
Μια πλούσια ενυδατική μάσκα υδρο – τζέλ με υαλουρονικό οξύ και υψηλής ποιότητας συστατικά από την Magic Stripes. Η μάσκα αυτή έχει την υψηλότερη επίδραση στην προμήθεια των θρεπτικών συστατικών του δέρματος. Απαλύνει, ενυδατώνει και βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας του προσώπου.

#3.NIVEA CELLULAR EXPERT LIFT ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΜΑΣΚΑ
Αναδιαμορφώνει
Συσφίγγει
Λειαίνει
Εμπλουτισμένη με καθαρό Bakuchiol και Υαλουρονικό Οξύ

Άντε και καλές “oμορφιές”!

Διάβασε ακόμα:

Wigs: H τρέλα με τις περούκες στο Χόλυγουντ!

Keywords
Τυχαία Θέματα