Survivor All Star -Acun Ilicali: Η αναφορά στους παίκτες που αποβλήθηκαν και δεν καλέστηκαν στον τελικό

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται στο Γαλάτσι ο μεγάλος τελικός του «Survivor All Star», όπου Κατσούλης και Μπάρτζης διεκδικούν τον πολυπόθητο τίτλο και το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Από αυτόν δε θα μπορούσε να λείπει φυσικά ο Acun Ilicali, ο οποίος έφτασε πριν μια ώρα στο Γαλάτσι με το ιδιωτικό του τζετ προκειμένου να συγχαρεί προσωπικά τους δύο φιναλίστ.

Μάλιστα, ο Τούρκος παραγωγός δε δίστασε να αναφερθεί στους παίκτες που αποβλήθηκαν και δεν καλέστηκαν στον μεγάλο τελικό.

«Ήταν μία φανταστική σεζόν για εμένα γιατί είχαμε μεγάλους σταρ

του Survivor και όταν τους βλέπω συγκινούμαι. Είχαμε πολύ καλούς συμμετέχοντες και απόλαυσα κάθε λεπτό του show.. Φυσικά και με έναν οικοδεσπότη σαν εσένα. Από την πρώτη στιγμή που ήρθες μαζί μας έδωσες τη θετική σου ενέργεια. Φανταστικοί και οι δύο φιναλίστ, σας λατρεύω και τους δύο», ανέφερε αρχικά

Και συνέχισε: «Μπορεί κάποιοι να έσπασαν κάποιους κανόνες αλλά όλοι είναι μέσα στην καρδιά μου. Είναι σαν μια ποδοσφαιρική ομάδα που αποβάλλεται κανείς. Θα είμαι χαρούμενος να τους δω στα μελλοντικά all stars. Είναι κατανοητό για μένα να κάνεις κάποια λάθη, όλοι όσοι έφυγαν από το παιχνίδι είναι για μένα αδέρφια μου».

Διαβάστε ακόμα:

Ποια είναι λοιπόν τα 4 πράγματα για τα οποία δεν θα πρέπει να συμβιβάζεσαι στη σχέση σου;

Γιώργος Λιανός για «Survivor All Star»: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που “διαφημίζουν” τις άκρες τους στο νησί»

Ελένη Κοκκίδου: «Συγκινήθηκα με το τέλος της “Βουλίτσας”» – Η αποκάλυψη για τη σκηνή με το τραγούδι

Keywords
Τυχαία Θέματα