Survivor All Star -Spoiler: Αυτοί είναι οι δυο παίκτες που περνούν απευθείας στον ημιτελικό

Αυλαία αναμένεται να ρίξει σε λίγες μέρες ο All Star κύκλος του «Survivor» στον ΣΚΑΪ.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες μέρες στο «Πρωινό μας», ο  ημιτελικός του reality επιβίωσης θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουλίου, ενώ ο τελικός μια μέρα μετά, στις 11 Ιουλίου.

Χτες το βράδυ (29/6), η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποχώρησε από το παιχνίδι, ενώ σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, η επόμενη παίκτρια που θα δει την πόρτα της εξόδου είναι η Στέλλα Ανδρεάδου.

Ο Νίκος

Μπάρτζης, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, λίγο πριν την επιστροφή τους στην Ελλάδα, θα αγωνιστούν για να κερδίσουν το εισιτήριο για τον ημιτελικό στο Γαλάτσι.

Οι δυο παίκτες που περνούν απευθείας στον ημιτελικό

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο αγώνισμα αυτό νικητές θα είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο σύντροφός της, Σάκης Κατσούλης, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουν τη θέση τους στην τελική τριάδα του παιχνιδιού.

Έτσι, στην έναρξη της πρώτης βραδιάς στο Γαλάτσι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και ο Νίκος Μπάρτζης θα τεθούν στην διάθεση των τηλεθεατών, προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο για την 3άδα του ημιτελικού.

Διαβάστε επίσης:

Σοκάρει ο Γιώργος Δασκαλάκης: «Με παρέλαβαν πέρυσι από το ασθενοφόρο σχεδόν νεκρό»

Πανελλαδικές 2023: Πατέρας και γιος αρίστευσαν μαζί στην Πτολεμαΐδα

«Είχα ερωτευτεί την Εβελίνα Παπούλια, ήμουν άρρωστος μαζί της όταν παίζαμε σε μια παράσταση»

Keywords
Τυχαία Θέματα