Survivor All Star -Αποκάλυψη: Τι είπε η Ελευθερίου στον Σχίζα για την Παναγιώταρου

Ένα από τα πιο ανατρεπτικά επεισόδια του «Survivor All Star» παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ του Σαββάτου(5/3).

Συγκεκριμένα, η Ελευθερία Ελευθερίου μετέφερε στον Στάθη Σχίζα μια πληροφορία σχετικά με την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία τον έριξε πολύ ψυχολογικά.

Μιλώντας στην κάμερα, ο νικητής του περσινού «Survivor» ανέφερε πως ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από τα όσα του μετέφερε η τραγουδίστρια:

«Η ψυχολογία μου, από εκεί που ήταν μια χαρά ζούσα το παιχνίδι, ξαφνικά έρχεται η Ελευθερία και μου δίνει ένα “χαστούκι” και μου την ρίχνει στα πατώματα. Με κάποια λεγόμενα που μου είπε. “Στάθη, σου έχω πει ένα μικρό ψεματάκι” μου το ξεκίνησε. Την ρώτησα περί τίνος πρόκειται, μου είπε αυτό που μου είπε και της λέω “για ποιο λόγο μου το λες τώρα αυτό;”».

Μου λέει, λοιπόν, «μετά τα τελευταία γεγονότα που έγιναν και συζητήσαμε τον αγώνα, με τις διαφωνίες που είχαμε, δεν μπορώ να σε προστατεύω και να σε έχω ευτυχισμένο και χαρούμενο». Οπότε της λέω,”«θέλεις να με διαλύσεις ψυχολογικά” και για αυτό το λέει».

Σε διάλογό της με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Ελευθερία Ελευθερίου αποκάλυψε ότι η πληροφορία που μετέφερε στον Στάθη Στάθη αφορούσε την σύντροφό του.

Σήμερα το μεσημέρι (5/3), στον αέρα της εκπομπής «Γεια σου», ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρτσίτας αποκάλυψε πως αυτό που είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα ήταν ένα υπονοούμενο για τη σχέση του με την αγαπημένη του, ότι περνάει κρίση, κάτι που τον επηρέασε αρκετά.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Ζαρίφη: Το μήνυμα για την τραγωδία στα Τέμπη -«Σε αυτόν που δεν αναζήτησε κανείς»

Τέμπη: Τα σπαρακτικά λόγια κοπέλας θύματος -«Τον πήραν μακριά μου χωρίς να θέλει»

Τέμπη: «Υπάρχει περίπτωση να μη μπορεί να γίνει ταυτοποίηση κάποιων σορών»

Keywords
Τυχαία Θέματα