Survivor All Star – Ελευθερία Ελευθερίου: «Βίωσα το δικό μου Survivor μέχρι να έρθω εδώ»

Η Ελευθερία Ελευθερίου μπήκε στο «Survivor All Star» και έκανε αισθητή την παρουσία της από τα πρώτα λεπτά της παρουσίας της στην παραλία των Διασήμων.

Η γνωστή τραγουδίστρια είχε μαζέψει πολλά μέσα της και είχε υποστεί μεγάλη πίεση, μετά την αποκάλυψη του ειδυλλίου της Καρολίνας Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο, καθώς οι δυο τους είχαν συνάψει σχέση λίγο καιρό πριν από την έναρξη του reality επιβίωσης.

Η Ελευθερία Ελευθερίου,

λοιπόν, δε μάσησε τα λόγια της και κατακεραύνωσε τον Μάριο Πρίαμο, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο τόσο στην κόκκινη όσο και στη μπλε ομάδα, αφού ήταν κάτι που συζητήθηκε πολύ και στο συμβούλιο του νησιού. Η τραγουδίστρια έχει στενοχωρηθεί και θυμώσει με όσα συνέβηκαν εν αγνοία της μέσα στο παιχνίδι και σιγά σιγά κάνει τις αποκαλύψεις της…

Όσον αφορά στον Μάριο Πρίαμο, ο ίδιος δήλωσε στην έναρξη του σημερινού επεισοδίου: «Είναι ένα θέμα στενόχωρο και για εμένα και για την ομάδα. Πληροφορίες που δεν ήξερα και έμαθα τι έγινε. Ένα ξέσπασμα της Ελευθερίας το οποίο σεβάστηκα, άκουσα γιατί κατάλαβα ότι έπρεπε να γίνει αυτή η έκρηξη και να τοποθετηθώ με πιο ήρεμο τρόπο. Δεν αφορά κανέναν η προσωπική ζωή κανενός, το τι έκανε πριν, τι κάνει έξω, τι θα κάνει στο μέλλον».

Από την άλλη, η Ελευθερία Ελευθερίου παραδέχτηκε ότι ήταν αναπόφευκτο να μην ασχοληθούν στο συμβούλιο με το συγκεκριμένο θέμα, μιας και πήρε μεγάλη έκταση, ενώ εξομολογήθηκε ότι έζησε το δικό της Survivor μέχρι τελικά να μπει στο παιχνίδι.

«Στο συμβούλιο ήταν αναπόφευκτο να μιλήσουμε για το προσωπικό μου θέμα με τον Μάριο Πρίαμο. Το τονίζω ότι είναι προσωπικό. Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Έχει πολλή πληροφορία, πάρα πολλά τα γεγονότα, πολύς ο θυμός, πάρα πολλά μαζεμένα. Βίωσα το δικό μου Survivor μέχρι να έρθω εδώ», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Αυτό που έχει συμβεί δεν αφορά το Survivor αλλά εμένα και τον Μάριο. Δεν ήρθα για να σταυρώσω κανέναν άνθρωπο απλά έγιναν όπως έγιναν τα πράγματα και έγινε μια αποκάλυψη μέσα από το Survivor, οπότε και άνθρωποι που δεν φταίνε σε τίποτα το έχουν υποστεί σε αυτό».

Διαβάστε ακόμα:

 Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η πρωτότοκη κόρη της έγινε επτά ετών! Φωτογραφίες από το αποκριάτικο πάρτι

 Θύμα διάρρηξης ο Λάμπρος Κωνσταντάρας: Του έσπασαν το αυτοκίνητο

 Χριστίνα Σάλτη: Κυκλοφόρησε το music video για το πολυσυζητημένο τραγούδι «Παράλληλη αγάπη»

Keywords
Τυχαία Θέματα