Survivor All Star -Ηλίας Γκότσης: «Στο βωμό του χρήματος κάνουν πραγματικά τα πάντα»

Δεν έχουν τέλος τα «καρφιά» στο  αποψινό επεισόδιο του «Survivor All Star», μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα.

Συγκεκριμένα, μετά το ξέσπασμα της Ελευθερίας Ελευθερίου κατά του Σπύρου Μαρτίκα, ιδαίτερα ενοχλημένος φάνηκε πως είναι και ο Ηλίας Γκότσης μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο παιχνίδι.

«Όλοι ερχόμαστε για δεύτερη φορά στο Survivor.

Εγώ συγκρίνοντας τις καταστάσεις τότε με σήμερα βλέπω μια τρομερή διαφορά στο πως έχει αλλάξει η αντιμετώπιση των ανθρώπων.

Ήταν και το μόνο μου άγχος ερχόμενος εδώ πέρα και δεν ήξερα αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω στην κατάσταση του reality», είπε αρχικά στην κάμερα της παραγωγής ο γνωστός personal trainer.

Και συνέχισε: «Βλέπω ανθρώπους που στο βωμό του χρήματος και για να μείνουν εδώ κάνουν πραγματικά τα πάντα όποιο κι αν είναι το χτύπημα.

Δηλαδή να σου μεταφέρουν ψευδείς πληροφορίες, να θίξουν προσωπικά σου προβλήματα, να σε φτάσουν σε ακραίες καταστάσεις για να δούνε αν θα ξεσπάσεις και σπάσεις».

Διαβάστε ακόμα:

Ναταλία Γερμανού: «Στα σχόλια για την ηλικία μου τι να πω, είμαι 57 ετών και καλύτερα να πεθάνω;»

Χάρης Τζωρτζάκης για Νίκο Μουτσινά: «Τον καλούμε να απεργήσει μαζί μας και δε του κακιώνουμε που δε τον είδαμε στην πορεία»

Chiara Ferragni: Σοκάρει ο σύζυγός της, Fedez -«Ήμουν άρρωστος από τα αντικαταθλιπτικά, έχασα 5 κιλά σε 4 μέρες»

Keywords
Τυχαία Θέματα