Survivor All Star – Κατερίνα Δαλάκα: «Ήμουν σε πανικό, είμαι πολύ απογοητευμένη»

Στο αποψινό επεισόδιο του «Survivor All Star» η ομάδα των διασήμων ήταν εκείνη που ηττήθηκε στο αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, μιας και οι μαχητές εμφανίστηκαν πιο δυνατοί και τα έδωσαν όλα προκειμένου να φάνε και να πάρουν δυνάμεις. Το αποτέλεσμα στενοχώρησε τους κόκκινους, καθώς έχασαν την ευκαιρία να απολαύσουν ακόμα ένα έπαθλο φαγητού.

Η Κατερίνα Δαλάκα μετά το πρόβλημα που πέρασε με την υγεία της, επέστρεψε σήμερα στον στίβο μάχης, όμως δεν κατάφερε να φέρει νίκες στην ομάδα. Η γνωστή αθλήτρια απογοητεύτηκε από την απόδοσή της και ήταν ιδιαίτερα θλιμμένη μετά το τέλος του αγωνίσματος.

Η ίδια ισχυρίστηκε πως έπρεπε να παραμείνει εκτός στίβου μάχης ώστε να μην χαθούν πολύτιμοι πόντοι.

«Σήμερα ήταν όλα στον αέρα και γι’ αυτό ήρθε και αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα. Έπρεπε να μείνω εκτός, οπότε κι εγώ συνέβαλα σε αυτό το κακό αποτέλεσμα. Ήμουν εκτός εαυτού, δεν άκουγα κανέναν συμπαίκτη μου… Ήμουν σε μια κατάσταση πανικού, πετούσα όπως να ‘ναι απλά για να φύγουν οι μπάλες από επάνω μου. Δεν γνωρίζω γιατί είχα τέτοιο άγχος. Είμαι πολύ απογοητευμένη από τον εαυτό μου και την απόδοσή μου», ήταν τα λόγια της Κατερίνας Δαλάκα.

Διαβάστε ακόμα:

 Αντώνης Καφετζόπουλος: Τον «Ακάλυπτο» τον επέλεξα κυρίως γιατί ήμουν άνεργος»

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η νέα φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης είναι άκρως εντυπωσιακή

 Χρήστος Φωτίδης: Πολύ δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Keywords
Τυχαία Θέματα