Survivor All Star -Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Θλιβερό θέαμα, δεν μου άρεσε αυτό το εργάκι με την Ελευθερία Ελευθερίου»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έκανε ο Λάμπρης Κωνσταντάρας.

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στο «Survivor All Star» και το έντονο ξέσπασμα της Ελευθερίας Ελευθερίου κατά του Μάριου Πρίαμου.

«Χαίρομαι που δεν είμαι στο “Survivor”. Φοβάμαι μη χτυπήσει το τηλέφωνο, γιατί ακόμα μπαίνει κόσμος. Πραγματικά αυτό που βλέπω αυτές τις μέρες κάνω τον σταυρό μου… είναι θλιβερό

για εμένα το θέαμα. Εκεί που κατάντησε το “Survivor” είναι πολύ χαμηλό, έχει χάσει λίγο τον δρόμο του», ανέφερε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος  είπε για τους νέους παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι ότι «μπήκαν έξι νέοι παίκτες, που αποστολή τους είναι – και το είδαμε on camera – να ενημερώσουν τους παλιούς για το τι γίνεται έξω».

Για τον έντονο καβγά της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Μάριου Πρίαμου στο reality επιβίωσης, ο δημοσιογράφος είπε: «Εξεπλάγην. Το έβλεπα με ανοιχτό το στόμα. Πίστευα ότι δεν θα κάνει τίποτα. Έτσι μου είχε δώσει να καταλάβω από τις λίγες συνομιλίες μας πριν φύγει. Δεν μου άρεσε καθόλου όλο αυτό το εργάκι που είδαμε.

Το ήξερα από τον περίγυρο και από την ίδια ότι δεν ήταν μία ευχάριστη κατάσταση να το βλέπουν όλο αυτό. Και η Ελευθερία και ο Μπο ήρθαν σε πολύ δύσκολη θέση. Γι’ αυτό έγραψα κιόλας ότι πόσο πιο ωραίο θα ήταν με τα ίδια χρήματα να πας στο “J2US”, να βγάλεις κι ένα τραγούδι, να αποφύγεις την ξεφτίλα και να σου πουν όλοι μπράβο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 03:45′ στο παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι συγκρατημένα ερωτευμένη και το λέω γιατί…»

Πασίγνωστος ηθοποιός έγινε μπαμπάς για έβδομη φορά

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Απαντά στον Σπύρο Παπαδόπουλο για τον «Εκατομμυριούχο» -«Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους»

Keywords
Τυχαία Θέματα