Survivor All Star – Νικόλας Αγόρου: Με ποια κυρία της showbiz ήρθε κοντά πριν μπει στο reality;

Ο Νικόλας Αγόρου αποτελεί μία από τις νέες αφίξεις στον Άγιο Δομίνικο, καθώς βρίσκεται στο «Survivor All Star» εδώ και λίγες ημέρες.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας, που είχε αγαπηθεί από την πρώτη συμμετοχή του στο reality επιβίωσης, έχει ενθουσιάσει τον γυναικείο πληθυσμό και, μάλιστα, όπως αποκάλυψε στο χθεσινό επεισόδιο ο Γιώργος Λιανός, η παραγωγή δυσκολεύτηκε να βρει σχόλια στο Twitter

που να μπορούν να προβληθούν στην τηλεόραση.

Ο Νικόλας Αγόρου αποτελεί έναν από τους δυνατούς παίκτες του «Survivor All Star» και έχει ήδη ξεχωρίσει. Και μπορεί ο ίδιος να κρατάει προς το παρόν χαμηλούς τόνους στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο εδώ στην Ελλάδα έχουν αρχίσει ήδη να βλέπουν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες για την προσωπική ζωή του.

Ειδικότερα, το «Πρωινό μας» και ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψαν με ποια γυναίκα είχε έρθει πολύ κοντά πριν από την αναχώρησή του για το reality επιβίωσης. Πρόκειται για μια αρκετά γνωστή κυρία της showbiz, που στο παρελθόν είχε κερδίσει τίτλο στα καλλιστεία. Ο λόγος για την Αθηνά Πικράκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, ο Νικόλας Αγόρου και η Αθηνά Πικράκη έχουν έρθει αρκετά κοντά, υπάρχει εκτίμηση και από τις δύο πλευρές, ωστόσο ο χρόνος θα δείξει πως θα εξελιχθεί αυτή η σχέση.

Να θυμίσουμε πως η Αθηνά Πικράκη υπήρξε παντρεμένη με τον Γιώργο Τζαβέλα και έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί.

Διαβάστε ακόμα:

 Νικολάκης Ζεγκίνογλου – Μαύρο Ρόδο: «Η επιστροφή από τις Κάννες στην Κυψέλη είναι απότομη προσγείωση»

 Συγκλονίζει η Στέλλα Σολωμίδου: «Μετά τον θάνατο του γιου μου, ήμουν φυτό για τρία χρόνια»

 Super Κική: Αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους -Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της

Keywords
Τυχαία Θέματα