Survivor All Star -Τριαντάφυλλος: «Η Ελευθερίου είπε σκληρά λόγια στον Πρίαμο, της είχα πει να…»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» έκανε σήμερα (21/02) ο Τριαντάφυλλος.

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την απόφασή του να συμμετάσχει ξανά στο «J2US», ενώ σχολίασε και τον έντονο καβγά του Μάριου Πρίαμου και της Ελευθερίας Ελευθερίου στο «Survivor All Star».

Για τη συμμετοχή του στο show του Νίκου Κοκλώνη είπε: «Ο Νίκος Κοκλώνης

είναι η ωραία αιτία που δεν πήγα και στο Survivor. Δεν πάω στο Survivor έτσι κι αλλιώς. Με τα υπόλοιπα ζευγάρια, μέχρι στιγμής ,είμαστε πολύ καλά. Τώρα θα δείξει. Η πρώτη εβδομάδα ήταν πολύ καλά. Από εδώ και πέρα που έχει και αποχωρήσεις, θα δούμε πως θα είναι».

Στη συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος τοποθετήθηκε για το ξέσπασμα που είχε η Ελευθερία Ελευθερίου κατά του Μάριου Πρίαμου στο reality επιβίωσης, ενώ παράλληλα αποκάλυψε τι είχε πει στη γνωστή τραγουδίστρια λίγο πριν αναχωρήσει για το παιχνίδι.

«Η Ελευθερία Ελευθερίου είπε σκληρά λόγια στον Μάριο. Νομίζω η Ελευθερία το έδωσε όλο από την αρχή. Έπρεπε να περιμένει λίγο. Έπρεπε να το πάει σιγά σιγά. Δεν πας να αναστατώσεις την ομάδα σου από την πρώτη μέρα. Τους πιάνεις και τους λες ότι έχεις ένα πρόβλημα προσωπικό, δε θες να αναστατώσεις την ομάδα και ότι το αφήνεις και πας να παίξεις και μετά θα μιλήσεις με αυτόν που πρέπει.

Εγώ είχα μιλήσει με την Ελευθερία πριν φύγει, ήταν στεναχωρημένη και της είχα πει ότι να είναι λίγο ήρεμη, να μη δώσει από την αρχή τον θυμό που έχει λόγω όσων έγιναν. Το “Survivor” για να είμαστε ειλικρινείς, έγιναν οικογενειακές ιστορίες», είπε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha.

Διαβάστε επίσης:

Λιλή Πυράκη: Η αποκάλυψη για την απιστία -«Τάρανδο με έχουν κάνει, ναι»

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε 7 μέρες χάνει και το τελευταίο του σπίτι -Δείτε για πόσες χιλιάδες ευρώ

Δήμητρα Παπαδήμα: «Τον σιχαίνομαι, είναι γεροξούρας και κόβει δουλειές από το παιδί μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα