Survivor All Star: Αυτοί είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η ομάδα των Μαχητών έχασε από τους Διάσημους και στο δεύτερο αγώνισμα της εβδομάδας στο «Survivor All Star», συνεχίζοντας έτσι το σερί των ηττών της. Οι μπλε δεν έχουν καταφέρει να βρουν τη φόρμα τους, με κάθε προσπάθειά τους πέφτει στο κενό και τους κόκκινους να τους κατατροπώνουν, κερδίζοντας το ένα έπαθλο μετά το άλλο.

Η ήττα, πέρα από την έλλειψη φαγητού, συνδέεται και με την ψηφοφορία. Μετά τη χθεσινή υποψηφιότητα του Chris Σταμούλη, οι Μαχητές

κλήθηκαν να ψηφίσουν ακόμα έναν συμπαίκτη τους που θα τεθεί στον «τάκο» και θα διεκδικήσει την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού αυτή την εβδομάδα.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος ήταν οι παίκτες που συγκέντρωσαν ψήφους. Τελικά, εκείνοι που τέθηκαν υποψήφιοι ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. Και μπορεί εκείνος να το περίμενε και ήταν ψύχραιμος, όμως η παίκτρια των μπλε δεν έκρυψε την ενόχλησή της με το αποτέλεσμα παρά το γεγονός ότι ένιωθε πως θα βρεθεί σε αυτή τη θέση.

Chris Σταμούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είναι οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι της εβδομάδας. Στο αυριανό επεισόδιο θα μάθουμε ποιος άλλος θα βρεθεί στη λίστα.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Παπαδόπουλος: Η σύζυγός του πρωταγωνιστεί στο νέο clip του «Δεν Μας Χωρίζουνε»

 Survivor All Star: Βασάλος και Μαριαλένα φεύγουν μέσα στη νύχτα – Τα «καρφιά» των συμπαικτών τους

 Παγιδευμένοι: «Έλιωσε» το Twitter με την αγκαλιά Δημήτρη – Άννας – «Μαρκετοζεύγαρο μας διαλύσατε»

Keywords
Τυχαία Θέματα