Survivor All Star: Ανατροπή με τους κανόνες του ατομικού – Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Μία ανακοίνωση – έκπληξη έκανε ο Γιώργος Λιανός στους εναπομείναντες παίκτες του «Survivor All Star», γεγονός που πρόκειται να κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσες τις τελευταίες εβδομάδες του παιχνιδιού. Το reality επιβίωσης έχει γίνει πλέον ατομική υπόθεση, με τον κάθε παίκτη να προσπαθεί να διαφυλάξει τις ζωές του και να φτάσει ως το τέλος.

Κατά τη διάρκεια του αποψινού επεισοδίου του «Survivor All Star», ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε τη νέα προσθήκη στους κανόνες, η οποία αιφνιδίασε και χαροποίησε ιδιαίτερα τους παίκτες. Από

εδώ και στο εξής, παίκτες που έχουν ψηφιστεί και βρίσκονται στον τάκο, θα έχουν τη δυνατότητα να απαλλαγούν από την υποψηφιότητά τους.

Ο Γιώργος Λιανός εξήγησε αναλυτικά στους παίκτες τη διαδικασία.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τις αλλαγές στο «Survivor All Star» λίγες εβδομάδες πριν από τον τελικό

«Πρώτος αγώνας ασυλίας. Ο καθένας παίζει ατομικά, παίζει για την ατομική του ασυλία. Θα σας εξηγήσω λίγα πράγματα για το τι πρόκειται να δούμε στους αγώνες της ασυλία. Κάθε αγώνα ασυλίας θα έχει έναν νικητή ή μία νικήτρια. Όλες οι αναμετρήσεις φυσικά θα προκύψουν με κλήρωση, οπότε μπορεί να δούμε και μεικτούς αγώνες άνδρες με γυναίκες.

Κάθε παίκτης παίζει για να κερδίσει την ασυλία και να και να έρθει στο αντίστοιχο συμβούλιο, στο οποίο δεν θα μπορεί να ψηφιστεί. Αυτός ο παίκτης δεν μπορεί να ψηφιστεί, όλοι υπόλοιποι ψηφίζονται κανονικά. Έτσι θα έχουμε τον πρώτο υποψήφιο, που θα προκύψει από τον αντίστοιχο αγώνα.

Στον δεύτερο αγώνα τι ακριβώς γίνεται; Όλοι παίκτες ακόμα και ο υποψήφιος αγωνίζονται κανονικά για ποιο λόγο όμως; Γιατί ο παίκτης, o οποίος είναι υποψήφιος, αν καταφέρει και κερδίσει διώχνει την υποψηφιότητά του από πάνω του και υποδεικνύει κάποιον άλλον υποψήφιο στη θέση του.

Καταλαβαίνετε ότι αυτό το στοιχείο θα κάνει τα πράγματα πάρα πολύ ενδιαφέροντα. Το ίδιο θα συμβεί και στο τρίτο και τελευταίο αγώνα ασυλίας. Όποιος κερδίσει διώχνει την υποψηφιότητα και υποδεικνύει κάποιον άλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: Η Σταυρούλα ζητάει τη βοήθεια του Βασάλου – Η αντίδρασή του

 Ελένη Φουρέιρα: Συγκινημένη στα MAD VMA – «Ήταν η σημαντικότερη χρονιά της ζωής μου»

 MAD VMA: Λαμπερές παρουσίες στο μπλε χαλί – Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα