Survivor All Star: Ένταση ανάμεσα σε Χάρο-Σαλταφερίδου -«Βλέπω έναν άνθρωπο να τραβάει κάτω όλη την ομάδα»

Μπορεί ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος να βρίσκεται μόλις λίγες μέρες στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο η κόντρα του με την Εύη Σαλταφερίδου έχει ήδη αναζωπυρωθεί.

Θυμίζουμε ότι οι δυο παίκτες των Μαχητών είχαν συναντηθεί ξανά στο «Survivor» το 2018 και τότε είχαν «συγκρουστεί» αρκετές φορές.  Όλα αυτά φαίνεται πως ήρθαν ξανά στο προσκήνιο μετά την χθεσινή ψηφοφορία στο Συμβούλιο του Νησίου, από την οποία βγήκαν υποψήφιοι η Εύη Σαλταφερίδου και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

«Ήλπιζα ότι ο Σώζων ήρθε εδώ με άλλες διαθέσεις.

Ότι ήρθε να ζήσει το παιχνίδι και να το ζήσει αγωνιστικά, να το χαρεί. Δε ξέρω αν δε πιστεύει στις ικανότητές του και ότι δε μπορεί να πάει αλλιώς μπροστά.

Νομίζω ότι γύρισα πέντε χρόνια πίσω… έχω ήδη αναβιώσει τα συναισθήματα που ένιωθα τότε…Ήταν από τις λίγες στιγμές που ήθελα να φύγω από το παιχνίδι. Το να μιλάς και να μη σε αφήνει κάποιος να μιλήσεις γιατί σε περιμένει στη γωνία απλά γιατί νιώθει ότι πουλάει αυτό και νιώθει ότι εσύ ίσως είσαι ο πιο αδύναμος στον έξω κόσμο για να ψηφίσει, ξαναγίνεται…Νομίζει ίσως ότι είμαι η εύκολη λύση και σου λέει αφού μου βγήκε μια φορά γιατί να μη το ξανακάνω. Πιστεύει ότι ο κόσμος είναι χαζός… Πνίγομαι. Σαφώς και με ρίχνει γιατί μου θυμίζει στιγμές πολύ δύσκολες που πέρασα και άσχημες ψυχολογικά. Τότε ίσως ήμουν πιο δυνατή να τα αντιμετωπίσω. Ήταν πέντε χρόνια πριν. Τώρα δεν έχω τη δύναμη να ασχολούμαι πάλι με τα ίδια πράγματα…», είπε εμφανώς φορτισμένη ψυχολογικά η Εύη Σαλταφερίδου στο αποψινό επεισόδιο.

«Ακούστηκαν κάποια πράγματα χθες στο συμβούλιο, ότι υποκινώ ανθρώπους, ότι έχω μένος. Όταν ακούς κάποιον να λέει για κάποιον άλλον τέτοιος χαρακτηρισμούς… Εγώ τα έχω λύσει τα προβλήματά μου. Αυτά τα πράγματα λένε πιο πολλά για τον χαρακτήρα του άλλου παρά γι’ αυτόν που μιλάει. Εγώ έχω έρθει εδώ με πολύ καλή διάθεση. Βλέπω έναν άνθρωπο να τραβάει κάτω όλη την ομάδα με τους χαρακτηρισμούς του. Αυτό το δήλωσα και στην κάλπη. Ίσως θα πρέπει να θυσιαστεί ένας άνθρωπος μήπως οι μαχητές πάρουν μπροστά», υποστήριξε από τη δική του πλευρά ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

Διαβάστε επίσης:

Άννα Βίσση: Επιστρέφει στη νυχτερινή διασκέδαση μετά την περιπέτειά της με τον κορονοϊό

Γιώργος Κακοσαίος -«Η Νύχτα»: Το νέο hit με την υπογραφή του Φοίβου και το εντυπωσιακό video

MasterChef -Αιμίλιος: Αποκαλύπτει το υπέρογκο ποσό που χρειάζεται η εγχείρηση επαναπροσδιορισμού φύλου

Keywords
Τυχαία Θέματα