Survivor All Star: Έρχεται η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση – «βόμβα»

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής 8/1 το «Survivor All Star» στον ΣΚΑΪ, η οποία κατάφερε να σημειώσει
38,6% στο Δυναμικό Κοινό και  39,7% στο Γενικό Σύνολο.

«Εδώ στη Δομινικανή Δημοκρατία, το “Survivor All Star” ξεκινάει και θα είναι ακόμα πιο απαιτητικό, ακόμα πιο δύσκολο και αυτό γιατί οι παίκτες το έχουν ήδη ξανακάνει. Κάποιοι το έχουν κερδίσει, κάποιοι έφτασαν μέχρι την πηγή αλλά δεν ήπιαν νερό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι διψάνε για τη νίκη. Όλοι οι παίκτες γνωρίζονται μεταξύ τους και κάποιες συμμαχίες έχουν ξεκινήσει ήδη από την Ελλάδα.

Αν αναρωτιέστε γιατί ντύθηκα έτσι, μας φυσικά για να υποδεχθώ τους All Star παίκτες! Έξι μήνες σκληρής επιβίωσης, ένας νικητής, ο νικητής του “Survivor All Star”», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός στην έναρξη του ριάλιτι επιβίωσης, ενώ στη συνέχεια υποδέχτηκε τους παίκτες που θα λάβουν μέρος σε αυτό.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ποιοι από τους παίκτες θα βρεθούν στην ομάδα των Διασήμων και ποιοι στην ομάδα των Μαχητών.

Διάσημοι: Σπύρος Μαρτίκας, Κατερίνα Δαλάκα, Νίκος Μπάρτζης, Σάκης Κατσούλης, Στέλιος Χανταμπάκης, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κώστας Παπαδόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μάριος Πρίαμος, Στάθης Σχίζας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ελένη Χαμπέρη.

Μαχητές: Περικλής Κονδυλάτος, Τάκης Καραγκούνιας, Βρισηίδα Ανδριώτου, Μελίνα Μεταξά, Ηλίας Μπόγδανος, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ηλίας Γκότσης, Εύη Σαλταφερίδου, Στέλλα Ανδρεάδου.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πως στο πρώτο αγώνισμα επάθλου και ασυλίας κέρδισαν οι Διάσημοι, με αποτέλεσμα να οδηγήσουν την μπλε ομάδα με ένα σημαντικό βάρος στο πρώτο συμβούλιο του νησιού και να βγάζουν στον τάκο τον Περικλή Κονδυλάτο.

Ωστόσο, σύμφωνα με το «Πρωινό μας» και τον Νίκο Παρτσόλη, μέσα στην εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 11/1, θα έχουμε την πρώτη οικοιοθελή αποχώρηση μέσα στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε πως μια από τις γυναίκες του ριάλιτι επιβίωσης θέλησε να βάλει τέλος στο ταξίδι της στον Άγιο Δομίνικο, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το όνομά της.

Μάλιστα, η Φαίη έκανε τις δικές της προβλέψεις, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πιστεύει ότι πρόκειται για την Κατερίνα Δαλάκα για χάρη του Δημήτρη Φιντιρίκου ή την Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία είχε δηλώσει στην κάμερα της εκπομπής ότι έχει κάποια προβλήματα υγείας με τον αυχένα της.

Τότε, με τη σειρά του, ο Νίκος Παρτσόλης τόνισε πως στην απόφασή της θα συντρέξουν λόγοι υγείας αλλά και ψυχολογικοί λόγοι.

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star: Σαρωτικά τα νούμερα τηλεθέασης για την πρεμιέρα του ριάλιτι

Αντύπας: Δέχτηκε επίθεση στη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε –Οι πρώτες δηλώσεις του τραγουδιστή (Βίντεο)

Ιωάννα Μαλέσκου: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε on air πόσο μηνών έγκυος είναι η παρουσιάστρια

Keywords
Τυχαία Θέματα