Survivor All Star: Έξαλλη με τη Σταυρούλα η Μαριαλένα: «Ποια νομίζει ότι είναι;»

Έξω φρενών έκανε η Σταυρούλα Χρυσαειδή τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο σημερινό επεισόδιο του «Survivor All Star». Η συμβίωση των παικτών στην ίδια καλύβα φαίνεται πως έχει αποδειχθεί σκληρή πίστα για τους παίκτες, μιας και καθημερινά προσπαθούν να κρατήσουν ισορροπίες και να αποφύγουν τις εντάσεις.

Όπως αποκάλυψε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ για πρώτη φορά όλη ομάδα έκανε πλάκα, πειράζοντας ο ένας τον άλλον, η Σταυρούλα Χρυσαειδή άρχισε να πετάει «καρφιά», προκειμένου να διαλύει το παρείστικο κλίμα που επικρατούσε στην καλύβα.

Οι μπηχτές δεν είχαν τέλος, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να ενοχλείται έντονα.

«Και πετάγεται η Σταυρούλα και λέει “μια χαρά δεν καθόσασταν από εκεί, εδώ ήρθατε να τα πείτε;”. Το προσπερνάω, το αφήνω πίσω… Μετά λέει “ο καθένας εδώ μέσα κοιτάει τον κ@@@”, επειδή μάλλον τα παιδιά συνέχισαν να μιλάνε…

Το αφήνω και αυτό πίσω και πάμε στο τρίτο “τι ωραία ήταν, όταν χάνατε και δεν μιλούσατε και δεν ερχόσασταν καν στην καλύβα”. Και κοιτιόμαστε με τον Σάκη και λέμε αποκλείεται να το είπε», περιέγραψε χαρακτηριστικά.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη υποστήριξε ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή δείχνει έπαρση και δεν σέβεται τους υπόλοιπους: «Δεν μπορώ να καταλάβω ποια νομίζει ότι είναι εδώ πέρα. Για μένα αυτό δείχνει έλλειψη σεβασμού και παιδείας. Εάν την ενοχλήσαμε τόσο πολύ θα μπορούσε να το πει ευγενικά, όχι να ρίξει κακία.

Εμένα αυτός ο άνθρωπος μου δείχνει ότι ευχαριστιέται με την κακία του άλλου. Με ενόχλησε πολύ αλλά δεν είπα κάτι εκείνη την ώρα».

Διαβάστε ακόμα:

 Καίτη Φίνου: Θετική στον κορονοϊό – Το βίντεο μέσα από το ασθενοφόρο

Δημήτρης Σταρόβας: «Η γυναίκα μου είναι γυμνάστρια και μου λέει “έχεις μεγαλώσει, έχεις παχύνει, πάμε να κάνουμε εξετάσεις”»

 Πέθανε ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας

Keywords
Τυχαία Θέματα