Survivor All Star: Έξω φρενών η Ρία με τον Τάκη – «Είσαι πολύ κουραστικός και ψεύτης»

Μεγάλη είναι η ένταση στη μπλε ομάδα μετά τη χθεσινή ψηφοφορία στο συμβούλιο του «Survivor All Star». Κάποιοι από τους παίκτες των Μαχητών κατηγόρησαν τον Τάκη Καραγκούνια ότι «μαγειρεύει» τις ψηφοφορίες, ρωτώντας όλους τους παίκτες τι θα ψηφίσουν. Η Ρία Κολοβού τα «έβαλε» μαζί του, λέγοντας ότι στήνει τις ψηφοφορίες και δεν παίζει δίκαια ενώπιον των συμπαικτών του.

Ο Τάκης Καραγκούνιας και η Ρία Κολοβού είχαν

μια πολύ έντονη κουβέντα, με τον έναν να πετάει «καρφιά» στον άλλον και την κατάσταση να ξεφεύγει. «Έχεις στρατηγική, είσαι πολύ διαφορετικός όταν βρίσκεσαι σε χώρο που έχει κάμερες ή κόσμο. Με έχεις προσβάλει πολλές φορές από χθες, δεν θα το συνεχίσεις», είπε η Ρία Κολοβού απευθυνόμενη στον Τάκη Καραγούνια.

Από την πλευρά του, εκείνος απάντησε, χωρίς να κρύβει τα νεύρα του: «Είσαι ηθοποιός. Εσύ έχεις την παρέα σου εδώ και έστησες την ψηφοφορία κατά της Μαριαλένας. Εμένα μου έχεις κάνει μια ατέρμονη επίθεση από την πρώτη ημέρα που έχεις έρθει εδώ».

Πολύ γρήγορα ο έντονος διάλογος κατέληξε σε διαπληκτισμό, με τα αίματα να ανάβουν. Τότε, χρειάστηκε να παρέμβουν οι υπόλοιποι παίκτες, με τη Ρία Κολοβού να ξεσπά σε κλάματα. «Είσαι πάρα πολύ κουραστικός και ψεύτης», τόνισε η Ρία Κολοβού.

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Ζαρίφη: «Είμαι σε σχέση επτά μήνες»

 Ορέστης Τζιόβας: Η πρώτη φωτογραφία μετά το ατύχημα με τη μηχανή

 Πόπη Τσαπανίδου: Απαντά στο Luben μετά το επικό τρολάρισμα για το «Πρόεδρε έλα με φόρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα