Survivor All Star: «Κατέρρευσαν» οι παίκτες όταν αντίκρισαν από κοντά τους συγγενείς τους

Στο αποψινό επεισόδιο του «Survivor All Star», μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους παίκτες των δυο ομάδων.

Λίγο πριν την έναρξη του σημερινού αγωνίσματος, o Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες πως το βαν που βρισκόταν απέναντί τους δεν θα τους οδηγούσε στο αεροδρόμιο για την Κούβα, όπως τους ανέφερε στην αρχή, αλλά πως μέσα σε αυτό κάθονται πολύ αγαπημένα τους πρόσωπα, που έχουν να αντικρίσουν από τις αρχές Ιανουαρίου, όταν αναχώρησαν από την Ελλάδα.

«Επειδή

το “Survivor” είναι το παιχνίδι των ανατροπών, το ξέρετε πολύ καλά αυτό και το έχετε ζήσει ήδη αρκετές φορές, ήρθε άλλη μια φορά η στιγμή να ξαναζήσετε μια μεγάλη ανατροπή. Πρέπει να σας πω την αλήθεια. Αυτό το βαν δεν ήρθε εδώ για να σας πάει στο αεροδρόμιο με προορισμό την Κούβα.

Μέσα σε αυτό το βαν βρίσκονται οι δικοί σας άνθρωποι. Μέλη της οικογένειας σας, οι σύντροφοι σας, αυτοί οι ίδιοι έκαναν το ταξίδι για εσάς» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του «Survivor All Star», Γιώργος Λιανός.

Οι παίκτες των δυο ομάδων δεν μπορούσαν να διαχειριστούν την συναισθηματική τους φόρτιση,  με τον Τάκη Καραγκούνια να προχωρά σε ένα έντονο συναισθηματικό ξέσπασμα.

«Εγώ θέλω να τρέξω εκεί! Δεν με νοιάζει τίποτα! Θέλω, αν είναι το παιδί μου, να το πάρω τώρα και να φύγω. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Αλήθεια σου λέω. Δεν θέλω, δεν θέλω άλλο! Δεν μπορώ άλλο εδώ! Δεν μπορώ άλλο το ψέμα, θέλω μνα πάρω το παιδί μου και να φύγω» τόνισε φορτισμένος ο μισθοφόρος της κόκκινης ομάδας.

Στη συνέχεια, ένας ένας οι παίκτες συναντούσαν τους ανθρώπους που ταξίδεψαν μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να τους συναντήσουν.

Διαβάστε επίσης:

12 κρίσιμα σημεία + 8 συμβουλές που πρέπει να ξέρεις αν βγαίνεις με έναν διαζευγμένο

Φαίη: Με τον γιο της, Γιάννη στο πάρτι της Ηλιάκη και του Μανουσάκη για τη βάπτιση της κόρης τους -Φωτογραφίες

Μαρία Μενούνος: Το συγκλονιστικό μήνυμα για την επίσκεψη στον Άγιο Νεκτάριο – «Άκουσα έναν τεράστιο κρότο και άρχισα να ουρλιάζω»

Keywords
Τυχαία Θέματα