Survivor All Star: «Λύγισε» ο Στέλιος Χανταμπάκης -«Έχω ένα σοβαρό θέμα με την οικογένειά μου»

Το βράδυ της Τετάρτης (15/02)  το «Survivor All Star» επέστρεψε στους δέκτες μας με καινούργιο επεισόδιο.

Απόψε, οι παίκτες των Μαχητών και των Διάσημων αγωνίζονται για το έπαθλο της επικοινωνίας. Λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως αν οι Κόκκινοι κερδίσουν, θα διαβάσουν μηνύματα από μέλη της οικογένειάς τους

Εκείνη τη στιγμή, ο Στέλιος Χανταμπάκης ξέσπασε σε κλάματα και δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική του φόρτιση, καθώς τρέφει τεράστια αδυναμία στη σύζυγό του, Όλγα Πηλιάκη και στα δυο τους παιδιά.

«Περιμένω μηνύματα από την γυναίκα

μου και τα παιδιά μου, προσπαθώ να μην σε ακούω καθόλου όσο μας τα λες γιατί συγκινούμαι και εύκολα. Έχω ένα σοβαρό θέμα με την οικογένειά μου.

Γιώργο, ο σημαντικότερος λόγος που μπήκα εδώ στο “Survivor All Star” είναι τα παιδιά μου. Ό,τι κάνω στη ζωή μου είναι για τα παιδιά μου και την γυναίκα μου. Τώρα που έχουν μεγαλώσει και τα δυο παιδιά μου γράφουν καλά. Η κόρη μου είναι πάρα πολύ καλή μαθήτρια, αν και πρώτη δημοτικού.

Ο γιος μου είναι λίγο πιο ευαίσθητος και η κόρη μου είναι λίγο πιο πειραχτήρι σαν εμένα. Τουλάχιστον όσο ήμουν εκεί “φύγε, φύγε, φύγε από το σπίτι” μου έλεγε», είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης, μη μπορώντας να συνεχίσει τα λόγια του.

Αμέσως μετά, ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας αποχώρησε για λίγο από τον στίβο μάχης, προκειμένου να μπορέσει να συνέλθει. «Καλές συγκινήσεις είναι αυτές, καλές συγκινήσεις», υπογράμμισε ο Γιώργος Λιανός.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Καραμίχος: «Όταν κάποιος καταδικάζεται για βιασμό, το να κυκλοφορεί ελεύθερος είναι λίγο περίεργο για μένα»

Survivor All Star: Ξεσπά ο Σπύρος Μαρτίκας -«Με ψήφισε μια κλίκα της υποκρισίας»

Κατερίνα Δαλάκα: Το νέο μήνυμα μετά την αποβολή από το «Survivor All Star» -«Το μόνο που μπορώ να πω την δεδομένη στιγμή…»

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα