Survivor All Star: Ο παίκτης που αποχώρησε από το αποψινό επεισόδιο

Με μια αποχώρηση ολοκληρώθηκε το αποψινό επεισόδιο του «Survivor All Star» στον ΣΚΑΪ.

Αυτή την εβδομάδα, στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού τέθηκαν 3 παίκτες από την Μπλε ομάδα από 1 από την Κόκκινη. Ο λόγος για τους: Μελίνα Μεταξά, Στέλλα Ανδρέα, Ηλία Μπόγδανο και Νίκο Μπάρτζη.

Λίγο μετά τη μία το βράδυ, o Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού ότι εκείνη που αποχωρεί από το reality επιβίωσης και επιστρέφει πίσω στην Ελλάδα είναι η Μελίνα Μεταξά.

Η
αντίδραση της Μελίνας Μεταξά στο άκουσμα της ανακοίνωσης

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του παρουσιαστή reality επιβίωσης, η πρώην παίκτρια της Μπλε ομάδας ανέφερε συγκινημένη:

«Νιώθω λύτρωση, το είχα πει στα παιδιά σήμερα που ήμασταν μαζί, το αισθανόμουν. Σε κάθε ψηφοφορία μου ένιωθα το αποτέλεσμα, δεν ξέρω πώς. Είμαι πάρα πολύ ήρεμη, χαλαρή και ήμουν έτοιμη για όλο αυτό.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έφτασα μέχρι εδώ, μάλλον έχω λείψει πάρα πολύ σε όλους εκεί έξω. Θα συνεχίσω το ταξίδι έξω από εδώ με όλη τη Μελινόπαρέα που υπάρχει εκεί. Το αποτέλεσμα μου φαίνεται λογικό. Μέχρι στιγμής είμαι εφτά φορές υποψήφια, όποτε πόσο θα ψηφίζει και αυτός ο κόσμος;».

Μελίνα Μεταξά -Βιογραφικό

Η Μελίνα Μεταξά είναι 36 ετών, κατάγεται από την Κύπρο και είναι απόφοιτη ιδιωτικής σχολής γυμναστών και σχολής ναυαγοσωστικής. Έχει ασχοληθεί με την ενόργανη, το στίβο, το έπταθλο, το breakdance, ενώ υπήρξε cheerleader στον Ολυμπιακό για επτά χρόνια. Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο Survivor 2018 ξεχώρισε με τις χορευτικές της φιγούρες στους στίβους μάχης.

Διαβάστε επίσης: 

Ξεσπά η Βέφα Αλεξιάδου: «Δεν με ακουμπάνε οι κακές γλώσσες, όσο μελάνι και δηλητήριο να ρίξουν»

Masterchef -Τελικός: Αυτός είναι ο νικητής του reality μαγειρικής

Άγγελος Λάτσιος: «Mέσα από αυτή την αλλαγή στη ζωή μου έμαθα πολλά»

Keywords
Τυχαία Θέματα