Survivor All Star: Σε αυτές τις ομάδες μπαίνουν Γιωρίκας Πιλίδης και Νικολέτα Μαυρίδη

Έξι νέοι παίκτες μπήκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο  «Survivor All Star».

Ο λόγος για τους: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Ελευθερία Ελευθερίου, Χριστίνα Κεφαλά, Νικόλας Αγόρου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και Τζο Μαριδάκη. Οι τρεις πρώτες παίκτριες εντάχθηκαν στην Κόκκινη ομάδα και οι υπόλοιποι τρεις στους Μαχητές.

Και μπορεί πριν από λίγες μέρες να μπήκαν στο παιχνίδι οι έξι παραπάνω παίκτες, ωστόσο πολύ σύντομα θα δούμε να «εισβάλλουν» σε αυτό άλλα

δυο άτομα.

Ο λόγος για τον Γιωρίκα Πιλίδη και τη Νικολέτα Μαυρίδη. Οι δυο πρώην «Survivors» αναχώρησαν τα ξημερώματα της Τρίτης (21/02) για τον Άγιο Δομίνικο και η κάμερα του «Πρωινού μας» μαζί με τη δημοσιογράφο Σοφία Ραυτοπούλου τους συνάντησαν στο αεροδρόμιο.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης και η Νικολετά Μαυρίδη δεν είπαν πολλά στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, καθώς οι κανόνες της παραγωγής του reality επιβίωσης δεν επιτρέπουν στους παίκτες να κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Το πρωί της Παρασκευής (24/2), ο Νίκος Παρτσώλης αποκάλυψε στον αέρα του «Πρωινού μας» ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης θα μπει στην ομάδα των Μαχητών, ενώ η Νικολέττα Μαυρίδη θα αγωνιστεί για την Κόκκινη ομάδα.

Σας θυμίζουμε ότι Γιωρίκας Πιλίδης συμμετείχε στον περσινό κύκλο του reality επιβίωσης και αποχώρησε οικειοθελώς απο αυτό λόγω ενός προβλήματος υγείας. Από την άλλη, η Νικολέττα Μαυρίδη συμμετείχε στο παιχνίδι το 2021.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Γερολυμάτος: «Η δικαιοσύνη έλαμψε και ο γιος μου αθωώθηκε»

Kate Middleton: Ο παιδικός τραυματισμός της για τον οποίο δε μιλάει ποτέ

Δανάη Μπάρκα: «Θα κάνω κατάψυξη ωαρίων τους επόμενους μήνες»

Keywords
Τυχαία Θέματα