Survivor All Star: Σοκ με τη Μελίνα Μεταξά – Σωριάστηκε ξαφνικά στο έδαφος

Αντιμέτωποι με ένα αιφνίδιο περιστατικό ήρθαν οι παίκτες του «Survivor All Star» κατά τη διάρκεια του σημερινού επεισοδίου. Λίγο πριν από την έναρξη του αγωνίσματος κι ενώ ο Γιώργος Λιανός συζητούσε με τους παίκτες, η Μελίνα Μεταξά ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η παίκτρια της ομάδας των Μαχητών σωριάστηκε στο έδαφος, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία τόσο στους συμπαίκτες της όσο και στον Γιώργο Λιανό που έσπευσε στο σημείο για να τη βοηθήσει. Αμέσως ήρθε και η γιατρός, προσπαθώντας να καταλάβει τι συμβαίνει.

Τότε, η Μελίνα Μεταξά ανέφερε πως ζαλίζεται και πως

έχουν μουδιάσει τα χέρια της, με τη γιατρό να τη συμβουλεύει να ηρεμήσει και να μην φοβάται, καθώς θα τη βοηθήσει σε ό,τι έχει. Στο πλευρό της στεκόντουσαν παίκτες και από τις δύο ομάδες, δίνοντάς της θάρρος και δύναμη αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Η παίκτρια της μπλε ομάδας, που αποτελεί μία από τις πιο δυνατές των Μαχητών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει εξετάσεις και οι γιατροί να κρίνουν ποια αγωγή πρέπει να ακολουθήσει. Συνεπώς, απουσίαζε από το σημερινό αγώνιμα.

Η αλήθεια είναι πως η ομάδα των Μαχητών έχει χάσει σχεδόν όλα τα έπαθλα τις τελευταίες εβδομάδες με αποτέλεσμα να τρέφεται ελάχιστα και να νιώθει εξουθενωμένη.

Ίσως, λοιπόν, η αδιαθεσία της να οφείλεται και στην έλλειψη φαγητού.

Διαβάστε ακόμα:

 Πέθανε η ηθοποιός Όλγα Δαλέντζα

 Ιωάννα Τούνη: Μετέτρεψε το σπίτι της σε σαλέ βγαλμένο από τις Άλπεις – Φωτογραφία

 Ιουλία Καλλιμάνη: «Με βάφτισαν έτσι γιατί μπερδεύτηκε ο πατέρας μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα