Survivor All Star: Συγγενείς των παικτών βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο – Η μεγάλη έκπληξη

Δέκα παίκτες βρίσκονται πλέον στο «Survivor All Star» και η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε του κύκλου έχει ξεκινήσει! Αυτή την περίοδο, οι παίκτες αγωνίζονται καθημερινά για μεγάλα έπαθλα, όπως ταξίδια και αυτοκίνητα, ωστόσο αυτό που θα ζήσουν στο σημερινό επεισόδιο δεν θα συγκρίνεται με τίποτα προηγούμενο.

Ειδικότερα, οι παίκτες του «Survivor All Star» πρόκειται να έρθουν αντιμέτωποι με μια πολύ μεγάλη έκπληξη, καθώς στον Άγιο Δομίνικο έχουν καταφτάσει κάποια πολύ αγαπημένα πρόσωπα, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν.

Ασχέτως από την ομάδα που θα κερδίσει στο έπαθλο

επικοινωνίας, όλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν για δύο λεπτά τους δικούς τους ανθρώπους, που ταξίδεψαν εκεί από την Ελλάδα. Το συγκεκριμένο έπαθλο αποτελεί αναμφίβολα το σημαντικότερο απ’ όσα έχουν δοθεί μέχρι σήμερα και θα προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση και χαρά στους παίκτες.

Το «Πρωινό μας» και ο δημοσιογράφος Νίκος Παρτσόλης αποκάλυψε ποιο συγγενικό πρόσωπο έχει καταφτάσει στον Άγιο Δομίνικο για τον κάθε συμμετέχοντα του «Survivor All Star». Εκτός από τον Ηλία Μπόγδανο που ταξίδεψε η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, οι υπόλοιποι παίκτες θα δουν μέλος της οικογένειάς τους.

Στέλλα Ανδρεάδη: Αδερφός

Ηλίας Μπόγδανος: Σύντροφος

Μελίνα Μεταξά: Πατέρας

Νίκος Μπάρτζης: Αδερφός

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Μητέρα

Μάριος Πρίαμος: Μητέρα

Γιώργος Ασημακόπουλος: Μητέρα

Σάκης Κατσούλης: Πατέρας

Κωνσταντίνος Βασάλος: Πατέρας

Τάκης Καραγκούνιας: Κόρη

Ο Νίκος Παρτσώλης αποκάλυψε και ένα παρασκήνιο από τη συνάντηση των παικτών με τους συγγενείς τους, αναφέροντας πως όταν εμφανίστηκε η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη πήγε και ο Σάκης Κατσούλης και την αγκάλιασε, ενώ όταν βγήκε ο πατέρας εκείνου, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έμεινε στη θέση της.

Διαβάστε ακόμα:

 Βασίλης Πορφυράκης: «Δεν θα παντρευτούμε ούτε θα κάνουμε παιδιά με τη Ματίνα Νικολάου»

 Ελένη Χατζίδου: «Εγώ προσωπικά δεν έχω τίποτα με τη Μαρία Κορινθίου, το μόνο που είπα ήταν…»

 Στο νοσοκομείο ο Νίκος Μουτσινάς – Η κατάσταση της υγείας του

Keywords
Τυχαία Θέματα